Genestra, HMF Multistrain Powder, Пробіотики, 60 г

Код: 34101
Фото товару Genestra, HMF Multistrain Powder, Пробіотики, 60 г
Фото складу Genestra, HMF Multistrain Powder, Пробіотики, 60 г
Фото використання Genestra, HMF Multistrain Powder, Пробіотики, 60 г
Основне фото товара Genestra, HMF Multistrain Powder, Пробіотики, 60 г
(5)
2885 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
HMF Multi Strain Powder пропонує повну комбінацію 17 запатентованих пробіотичних штамів. Кожна зручна порція, що вживається один раз на день, містить 10 штамів лактобактерій і ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Пробіотики 60 г

Genestra, HMF Multistrain Powder, Пробіотики, 60 г

Опис

HMF Multi Strain Powder пропонує повну комбінацію 17 запатентованих пробіотичних штамів. Кожна зручна порція, що вживається один раз на день, містить 10 штамів лактобактерій і сім штамів біфідобактерій для сприяння колонізації як тонкого, так і товстого кишечника. В одному плацебо-контрольованому дослідженні щоденне вживання пробіотичного штаму HN019, який міститься в HMF Multi Strain Powder, сприяло здоровому проходженню через кишечник і зменшувало періодичні запори. Дослідження показують, що HN019 також може допомогти регулювати активність імунних клітин для підтримки здорової імунної системи. Подібним чином HMF Multi Strain Powder містить CUL-60, CUL-21, CUL-34 і CUL-20‚, які, як було продемонстровано в ході клінічних випробувань, підтримують кишковий комфорт і сприяють здоровому балансу мікрофлори в шлунково-кишковому тракті. На додаток до даних ex vivo, які повідомляють про те, що ця комбінація пробіотиків може допомогти регулювати імунну відповідь, було виявлено, що щоденні добавки з CUL-60, CUL-21, CUL-34 і CUL-20 (плюс вітамін С) підтримують здоров’я верхніх дихальних шляхів у школярів. . HMF Multi Strain Powder є чудовою альтернативою для дорослих і дітей, які не люблять або мають труднощі з ковтанням капсул.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 2 мірні ложки (1 грам) Порції в упаковці: Приблизно 60 Кількість на порцію / Консорціум пробіотиків 16 мільярдів КУО / Lactobacillus acidophilus (CUL-60 & CUL-21)‚ Bifidobacterium animalis subsp. lactis (CUL-34) & Bifidobacterium bifidum (CUL-20), Lactobacillus acidophlus (NCFM), Bifidobacterium animalis subsp. lactis (HN019), Lactobacillus salivarius (CUL-61), Lactobacillus rhamnosus (CUL-63), Lactobacillus gasseri (CUL-09), Bifidobacterium breve (CUL-74), Lactobacillus paracasei (CUL-08), Lactobacillus casei (CUL- 06) Bifidobacterium animalis subsp. lactis (CUL-62), Lactobacillus plantarum (CUL-66), Lactobacillus fermentum (CUL-67), Bifidobacterium longum (CUL-75), Bifidobacterium longum subsp. дитини (Бі-26). Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: картопляний мальтодекстрин. Без ГМО / Без глютену / Без сої / Без молочних продуктів / Без ФОС / Веганський / Вегетаріанський.

Дозування

У склянку додайте 2 мірні ложки води та перемішайте. Приймайте один раз на день або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо у вас ослаблений імунітет, не використовуйте. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Якщо виникають симптоми розладу травлення, припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в холодильнику (нижче 46 ° F). Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в недоступному для дітей місці. Примітка: упаковано за вагою, а не за обсягом. Може виникнути осідання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3095 грн
У наявності