HMF Fit For School Powder Blackcurrant, Чорна смородина, 30 г

Код: 34102
Фото товару HMF Fit For School Powder Blackcurrant, Чорна смородина, 30 г
Фото складу HMF Fit For School Powder Blackcurrant, Чорна смородина, 30 г
Фото використання HMF Fit For School Powder Blackcurrant, Чорна смородина, 30 г
Основне фото товара HMF Fit For School Powder Blackcurrant, Чорна смородина, 30 г
2599 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.10.2024, без передоплати
Порошок HMF Fit For School Powder містить комбінацію досліджених пробіотичних штамів і вітаміну С, які підтримують здоровя верхніх дихальних шляхів і імунну функцію дітей. У ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Чорна смородина 30 г

HMF Fit For School Powder Blackcurrant, Чорна смородина, 30 г

Опис

Порошок HMF Fit For School Powder містить комбінацію досліджених пробіотичних штамів і вітаміну С, які підтримують здоров’я верхніх дихальних шляхів і імунну функцію дітей. У нещодавньому клінічному дослідженні 57 школярів були рандомізовані для отримання таблеток плацебо або пробіотичної формули HMF Fit For School Powder плюс 50 мг вітаміну С щодня протягом шести місяців. Діти в групі пробіотиків плюс вітамін С мали значне покращення здоров’я верхніх дихальних шляхів, включаючи значне зменшення кількості днів з незначними симптомами та 30% зниження рівня прогулів у школі. Кожна мірна ложка містить 25 мкг (1‚000 МО) вітаміну D для додаткової підтримки імунітету та підтримки статусу вітаміну D для здорового розвитку кісток.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (1 грам) Порції в упаковці: приблизно 30 на порцію / Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 50 мг / 56% Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) 25 мкг (1000 МО) / 125% Пробіотичний консорціум 12,5 мільярда КУО / Lactobacillus acidophilus (CUL-60 & CUL-21) Bifidobacterium animalis subsp. lactis (CUL-34) & Bifidobacterium bifidum (CUL-20) Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: картопляний мальтодекстрин. Без ГМО / Без глютену / Без сої / Без молочних продуктів / Без ФОС / Вегетаріанське.

Дозування

Діти (1 рік і старше): у склянку додайте 1 мірну ложку у воду або сік і повністю розчиніть перед введенням дітям. Приймайте один раз на день або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо у вас ослаблений імунітет, не використовуйте. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Якщо виникають симптоми розладу травлення, припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Цей продукт був запечатаний для вашого захисту. Не використовуйте, якщо коробка або вміст відкриті або пошкоджені. Зберігати в холодильнику (нижче 46°F). Примітка: упаковано за вагою, а не за обсягом. Може виникнути осідання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Чорна смородина (Black Currant)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3169 грн
У наявності