Collagen Liquid Enhanced Pomegranate-Raspberry, Колаген, 450 мл

Код: 34140
Фото товару Collagen Liquid Enhanced Pomegranate-Raspberry, Колаген, 450 мл
Фото складу Collagen Liquid Enhanced Pomegranate-Raspberry, Колаген, 450 мл
Фото використання Collagen Liquid Enhanced Pomegranate-Raspberry, Колаген, 450 мл
Основне фото товара Collagen Liquid Enhanced Pomegranate-Raspberry, Колаген, 450 мл
2223 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Collagen Liquid Enhanced діє глибоко в шкірі, щоб підтримувати здорову структуру та зовнішній вигляд шкіри. Кожна чудова на смак порція містить гідролізований колаген Verisol, клінічно ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Колаген 450 мл

Collagen Liquid Enhanced Pomegranate-Raspberry, Колаген, 450 мл

Опис

Collagen Liquid Enhanced діє глибоко в шкірі, щоб підтримувати здорову структуру та зовнішній вигляд шкіри. Кожна чудова на смак порція містить гідролізований колаген Verisol, клінічно вивчений інгредієнт, який покращує вироблення шкірного колагену, сприяє еластичності шкіри та допомагає зменшити появу зморшок. Крім підтримки маркерів старіння шкіри, Verisol значно допоміг зменшити появу целюліту та покращити структуру поверхні шкіри в нещодавньому клінічному дослідженні. Додаткові дослідження показують переваги Verisol для здоров’я нігтів, включаючи стимулювання росту нігтів і підвищення міцності нігтів. У той час як колаген зазвичай стійкий до травлення, Verisol забезпечує гідролізовану форму для легкого поглинання та розподілу шкірою. Collagen Liquid Enhanced також містить поживні кофактори біотин і цинк для подальшої підтримки здоров’я шкіри, нігтів і волосся. Сприяє еластичності шкіри, а також виробленню колагену та еластину Допомагає зменшити зморшки та підтримує здорову структуру шкіри Підтримує міцність і ріст нігтів Включає суміш клінічно дослідженого гідролізованого колагену Verisol B, цинку та біотину Смачний натуральний гранатово-малиновий смак

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 2 чайні ложки (10 мл) Порції в упаковці: приблизно 45 Кількість на порцію / %DV Калорій 20 Загальна кількість вуглеводів 2 г / Білок 2,5 г / 5%^ Біотин 250 мкг / 833% Цинк (у вигляді бісгліцинату цинку) 5 мг / 45 % гідролізованого колагену Verisol B (бичачого) 2500 мг / Денна норма (DV) не встановлена ​​^Відсоток добової норми (DV) базується на 2‚000 калорійній дієті Інші інгредієнти: очищена вода, гліцерин, ксиліт, натуральні ароматизатори, лимон кислота‚ органічний екстракт листя стевії‚ сорбат калію.

Дозування

Приймайте по 2 чайні ложки (10 мл) 1-2 рази на день за кілька годин до або після прийому ліків або інших добавок або інших добавок або за рекомендацією вашого медичного працівника. Можна змішувати з водою або іншим напоєм. Не пийте безпосередньо з пляшки.

Запобіжні заходи

Не пийте безпосередньо з пляшки. Попередження: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, у вас є будь-які захворювання або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Може викликати легкі шлунково-кишкові розлади. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Колаген (Collagen)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3169 грн
У наявності