Biocidin Broad-Spectrum Liquid Formula, Підтримка імунітету, 30 мл

Код: 34167
Фото товару Biocidin Broad-Spectrum Liquid Formula, Підтримка імунітету, 30 м
Фото складу Biocidin Broad-Spectrum Liquid Formula, Підтримка імунітету, 30 м
Фото використання Biocidin Broad-Spectrum Liquid Formula, Підтримка імунітету, 30 м
Основне фото товара Biocidin Broad-Spectrum Liquid Formula, Підтримка імунітету, 30 м
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
Якщо ви шукаєте добавку, яка потенційно могла б підтримати здоровя шлунково-кишкового тракту, ви можете спробувати Biocidin Advanced Formula Liquid від Bio-Botanical Research. По-перше Biocidin Advanced Formula ще...
Вага: 0.45 кг

Biocidin Botanicals Підтримка імунітету 30 мл

Biocidin Broad-Spectrum Liquid Formula, Підтримка імунітету, 30 мл

Опис

Якщо ви шукаєте добавку, яка потенційно могла б підтримати здоров’я шлунково-кишкового тракту, ви можете спробувати Biocidin Advanced Formula Liquid від Bio-Botanical Research.

По-перше‚ Biocidin Advanced Formula Liquid містить чорницю. Зокрема, екстракт чорниці в цьому продукті був стандартизований, щоб забезпечити 25 відсотків антоціанозидів; Оскільки антоціанозиди є рослинними пігментами, які можуть служити антиоксидантами, ця добавка Bio-Botanical Research може потенційно захистити ваші клітини від пошкодження вільними радикалами. Завдяки м’якій протизапальній дії чорниця також може допомогти усунути деякі симптоми, пов’язані з незначною діареєю.

Крім того, такі трави, як золотуха та ехінацея, можуть стимулювати активність лейкоцитів у вашій імунній системі. У результаті Biocidin Advanced Formula Liquid може полегшити незначний біль у горлі, а також інші ознаки легких інфекцій верхніх дихальних шляхів.

Останній‚ Biocidin Advanced Formula Liquid має приємний смак малини.

Кожна пляшка Biocidin Advanced Formula Liquid від Bio-Botanical Research містить одну рідку унцію розчину. Приймайте від однієї до п’яти крапель до трьох разів на день.

Офіційний сайт: http: //www.biobotanicalresearch.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 крапля Порції в упаковці: 600 Кількість на порцію / Запатентована трав’яна суміш 30 мг / Екстракт чорниці (25% антоціанозидів), ноні, розторопша плямиста, ехінацея (пурпурова та вузьколистна), золотиста печатка, шиітаке, біла верба (кора)‚ часник‚ екстракт виноградних кісточок (мінімум 90% поліфенолів)‚ чорний волоський горіх (лушпиння та листя)‚ малина‚ фуміторія‚ тирлич‚ олія чайного дерева‚ олія гальбануму‚ олія лаванди (рослина та квітка)‚ олія орегано (рослина та квітка). Денна цінність не встановлена. По можливості використовуються сертифіковані органічні або вирощені джерела. Інші інгредієнти: рослинний гліцерин‚

Дозування

Почніть з 1 краплі та поступово збільшуйте дозу до 5 крапель 3 рази на день або за вказівкою медичного працівника. Дітям можна використовувати 1 краплю на 10 фунтів. маси тіла на добу‚ розділити на 2 або 3 прийоми.

Запобіжні заходи

У разі виникнення побічних реакцій припиніть використання. Не призначений для використання під час вагітності.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка імунітету (Immune Support)
Proflora 4R Restorative Probiotic Combination, Пробіотики, 30 ...
(5)
3350 грн
Доставлення