Biocidin Broad-Spectrum Capsules, Підтримка імунітету, 90 капсул

Код: 34168
Фото товару Biocidin Broad-Spectrum Capsules, Підтримка імунітету, 90 капсул
Фото складу Biocidin Broad-Spectrum Capsules, Підтримка імунітету, 90 капсул
Фото використання Biocidin Broad-Spectrum Capsules, Підтримка імунітету, 90 капсул
Основне фото товара Biocidin Broad-Spectrum Capsules, Підтримка імунітету, 90 капсул
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
Капсули Biocidin Bio-Biotanical Research містять широкий спектр трав і поживних речовин, які можуть підтримати здоровя шлунково-кишкового тракту. По-перше, екстракт виноградних кісточок містить дубильні речовини, які можуть ще...
Вага: 0.45 кг

Biocidin Botanicals Підтримка імунітету 90 капсул

Biocidin Broad-Spectrum Capsules, Підтримка імунітету, 90 капсул

Опис

Капсули Biocidin Bio-Biotanical Research містять широкий спектр трав і поживних речовин, які можуть підтримати здоров’я шлунково-кишкового тракту.

По-перше, екстракт виноградних кісточок містить дубильні речовини, які можуть полегшити легкі запори. Зокрема, екстракт виноградних кісточок у капсулах Biocidin також має високий вміст поліфенолів, що важливо, оскільки поліфеноли можуть захищати ваші клітини від пошкодження вільними радикалами.

Крім того, ця добавка Bio-Botanical Research містить олію чайного дерева, а також інші ефірні олії, які можуть розчиняти біоплівки, які є колоніями мікроорганізмів, які можуть прикріплюватися до вашого кишечника та пригнічувати імунну функцію. Таким чином, цей продукт може допомогти усунути певні симптоми, пов’язані з незначними інфекціями верхніх дихальних шляхів.

Останнє‚ Капсули Biocidin невеликі, їх легко проковтнути.

При рекомендованому розмірі порції від однієї до трьох капсул на день кожної пляшки з 90 капсул капсул Biocidin від Bio-Biotanical Research має вистачити до трьох місяців.

Офіційний сайт: http: //www.biobotanicalresearch.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Запатентована трав’яна суміш 150 мг / Екстракт чорниці (25% антоціанозидів)‚ Ноні, Розторопша молочна, Ехінацея (пурпурова та вузьколистна)‚ Goldenseal‚ Шиітаке‚ Біла верба (кора)‚ Часник‚ Екстракт виноградних кісточок (мінімум 90% поліфенолів)‚ Чорний горіх (лушпиння та листя)‚ Малина‚ Фуміторія‚ Генціан‚ Олія чайного дерева‚ Олія гальбануму‚ Олія лаванди (рослина та квітка)‚ Олія орегано (рослина та квітка). Денна цінність не встановлена. За можливості використовуються сертифіковані органічні або вирощені джерела. Інші інгредієнти: рослинний гліцерин, не містить алергенів, таких як молочні продукти, пшениця, глютен, цукор, соя, консерванти, продукти тваринного походження, штучні ароматизатори та барвники.

Дозування

Почніть з 1 капсули на день і поступово збільшуйте до 3 капсул на день або за інструкцією. Можна приймати натщесерце або з невеликою їжею за бажанням.

Запобіжні заходи

У разі виникнення побічної реакції припиніть використання. Не призначений для використання під час вагітності.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка імунітету (Immune Support)
Proflora 4R Restorative Probiotic Combination, Пробіотики, 30 ...
(5)
3350 грн
Доставлення