Clinical Strength Prostate-B, Підтримка простати, 90 капсул

Код: 34178
Фото товару Clinical Strength Prostate-B, Підтримка простати, 90 капсул
Фото складу Clinical Strength Prostate-B, Підтримка простати, 90 капсул
Фото використання Clinical Strength Prostate-B, Підтримка простати, 90 капсул
Основне фото товара Clinical Strength Prostate-B, Підтримка простати, 90 капсул
2492 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Prostate-B від Protocol for Life Balance сприяє здоровому відтоку сечі та покращенню функції простати. Ця добавка містить натуральні рослинні екстракти, які сприяють здоровому відтоку сечі ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Підтримка простати 90 капсул

Clinical Strength Prostate-B, Підтримка простати, 90 капсул

Опис

Prostate-B від Protocol for Life Balance сприяє здоровому відтоку сечі та покращенню функції простати. Ця добавка містить натуральні рослинні екстракти, які сприяють здоровому відтоку сечі для покращення здоров’я простати.

У літніх чоловіків збільшена простата викликає труднощі з сечовипусканням. Екстракти пальмового дерева зменшують потребу в частому сечовипусканні та можуть полегшити хворобливе сечовипускання. Екстракти кореня кропиви дводомної також використовуються багатьма для зменшення запалення, одночасно збільшуючи виділення сечі. Куркума, яка входить до складу цієї добавки від Protocol for Life Balance, також діє як ефективний протизапальний засіб.

Дослідження показують, що кверцетин діє як протизапальний засіб, який може зменшити хворобливе сечовипускання. Ця добавка містить екстракти зеленого чаю, а також екстракти гранатового соку, які, як вважають, допомагають оздоровити простату. Вважається, що поліфеноли, які містяться в зеленому чаї, діють як антиоксиданти, тоді як екстракти гранатового соку також можуть зменшити вплив вільних радикалів. Підтримуйте здоров’я передміхурової залози за допомогою Prostate-B від Protocol for Life Balance.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 м’які капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Калорії 10 Загальний жир 1 г / 1% Вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу) 10 мкг (400 МО) / 50% цинку (від TRAACS Zinc Glycinate Chelate) 15 мг / 136% селену (З комплексу гліцинату селену Albion) 70 мкг / 127% екстракту пальми (ягоди) (Serenoa repens) (мін. 85% жирних кислот) 320 мг / Фітостероли (рослинні стерини) (з бета-ситостерином) 850 мг / Екстракт кореня кропиви дводомної. (Urtica dioica) 240 мг / Кверцетин (З дигідрату кверцетину) 200 мг / Екстракт кореня куркуми (Curcuma Longa) (мін. 95% куркуміноїдів) 100 мг / Олія насіння гарбуза 1 г (1‚000 мг) / Лікопін (LYC-O- Натуральний екстракт томатів MATO) 10 мг / Екстракт зеленого чаю (Camellia Sinensis) (лист) (мін. 50% EGCg) 100 мг / Екстракт граната (Punica Granatum) (фрукти) 100 мг / Природний транс-ресвератрол 10 мг / [З японської мови Екстракт споришу (Polygonum cuspidatum) (корінь)] LinumLife Complex (екстракт лігнану насіння льону) 25 мг / (Linum usitatissimum) (насіннєва оболонка) Відсоток добових норм базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: м’яка капсула (бичачий желатин, гліцерин, вода, ріжкове дерево), соняшникова олія, соняшниковий лецитин і бджолиний віск. Містить сою. Не виготовлено з інгредієнтів пшениці, глютену, молока, яєць, риби, молюсків. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Дозування

Приймайте 3 м’які капсули щодня, бажано з їжею, або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви приймаєте будь-які ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Після відкриття зберігати в прохолодному та сухому місці. Примітка. Цей продукт може змінювати природні кольори. Застереження щодо алергенів: містить сою. Не виготовлено з інгредієнтів пшениці, глютену, молока, яєць, риби, молюсків. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка простати (Prostate Support)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення