Curcumin Phytosome, Куркумін, 60 капсул

Код: 34188
Фото товару Curcumin Phytosome, Куркумін, 60 капсул
Фото складу Curcumin Phytosome, Куркумін, 60 капсул
Фото використання Curcumin Phytosome, Куркумін, 60 капсул
Основне фото товара Curcumin Phytosome, Куркумін, 60 капсул
(5)
2008 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 23.07.2024, без передоплати
Ви страждаєте на запалення, ніжні суглоби та знижену рухливість? Ти не один. Мільйони американців страждають від певної форми запального захворювання. З віком ви можете природним чином ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Куркумін 60 капсул

Curcumin Phytosome, Куркумін, 60 капсул

Опис

Ви страждаєте на запалення, ніжні суглоби та знижену рухливість? Ти не один. Мільйони американців страждають від певної форми запального захворювання.

З віком ви можете природним чином втратити гнучкість і рухливість. Запалення може ускладнити виконання простих завдань, таких як відкриття банок. Скутість, біль і обмежений діапазон рухів у ваших суглобах можуть ускладнювати повсякденну діяльність і підвищувати ймовірність нещасних випадків. Однак є речі, які ви можете зробити, щоб впоратися з цими симптомами та зменшити їх. Здорове, свіже харчування та регулярні фізичні вправи можуть допомогти; залишатися зволоженим також важливо.

Крім того, існують потенційні природні засоби для лікування запалення та пов’язаного з ним болю. Корінь куркуми — це сильнодіюча трава, яка зустрічається в Південній Азії і здавна шанована за свої лікувальні властивості, а також за свою роль у кулінарії. Цей яскраво-помаранчевий корінь подрібнюють у дрібний порошок, який часто використовують як прянощі. Це потужний антиоксидант і протизапальний засіб. Наука виділила куркумін як активний компонент куркуми, який може підтримувати рухливість і силу суглобів. Однак більшість форм куркуміну на ринку не мають достатньої біодоступності, що означає, що ваше тіло не може засвоїти весь їх вміст.

Фітосома куркуміну за протоколом Life Balance відрізняється‚ завдяки своєму унікальному комплексу, що містить фосфатидилхолін‚ важливий компонент клітинних мембран. Фосфатидилхолін може підвищити засвоєння та біодоступність, забезпечуючи надходження цього потужного інгредієнта у кров у клінічно ефективній дозі. Оскільки куркумін також може допомогти детоксикувати печінку та підтримувати підтримку м’яких тканин, менша ймовірність його накопичення у вашій системі.

Основним інгредієнтом кожної вегетаріанської капсули є 500 мг Bio-Curcumin Phytosome, запатентованої форми куркуміну. Одна пляшка Protocol for Life Balance Curcumin Phytosome містить 60 капсул, яких має вистачити від одного до двох місяців. Рекомендована доза становить одну-дві капсули на день.

Protocol For Life Balance пропонує лише найякісніші добавки, що дозволяє ефективно підтримувати міцне здоров’я. Ця компанія прагне спростити життя лікарів і пацієнтів.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 рослинна капсула на порцію / фітосома куркуміну 500 мг / (екстракт кореневища куркуми (Curcuma longa)/комплекс фосфатидилхоліну) (фітосома куркуми Meriva) (стандартизовано до мінімум 18% куркуміноїдів - 90 мг) Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: рисове борошно, целюлоза (капсула), порошок целюлози, стеарат магнію (рослинне джерело) і діоксид кремнію. Без ГМО / Вегетаріанський / Веганський. Не виготовлено з дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі від 1 до 4 разів на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Куркумін може взаємодіяти з антикоагулянтами та антиагрегантами. Якщо ви вагітні/годуєте грудьми, приймаєте ці ліки або маєте проблеми з печінкою, жовчним міхуром або шлунково-кишковим трактом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Не їжте пакет свіжості. Зберігати в пляшці. Примітка. Цей продукт може змінювати природні кольори. Застереження щодо алергенів: не виробляється з інгредієнтами дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Куркумін (Curcumin)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення