Chewable ProtoDophilus 10 Billion, Лактобацилус Ацидофілус, 60 таблеток

Код: 34217
Фото товару Chewable ProtoDophilus 10 Billion, Лактобацилус Ацидофілус, 60 та
Фото складу Chewable ProtoDophilus 10 Billion, Лактобацилус Ацидофілус, 60 та
Фото використання Chewable ProtoDophilus 10 Billion, Лактобацилус Ацидофілус, 60 та
Основне фото товара Chewable ProtoDophilus 10 Billion, Лактобацилус Ацидофілус, 60 та
1793 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Пробіотики це дружні бактерії, які зазвичай колонізують кишечник, де вони допомагають підтримувати структурну та функціональну цілісність слизової оболонки кишечника, підтримують правильну перистальтику кишечника та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Лактобацилус Ацидофілус 60 таблеток

Chewable ProtoDophilus 10 Billion, Лактобацилус Ацидофілус, 60 таблеток

Опис

Пробіотики – це дружні бактерії, які зазвичай колонізують кишечник, де вони допомагають підтримувати структурну та функціональну цілісність слизової оболонки кишечника, підтримують правильну перистальтику кишечника та беруть участь у процесі детоксикації. Також відомо, що наявність здорової кишкової флори має вирішальне значення для нормального травлення та імунної функції. Цей жувальний продукт ProtoDophilus є чудовим на смак, пробіотиком широкого спектру дії, який можуть використовувати як діти, так і дорослі.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 жувальна таблетка Кількість на порцію / (До 4 років) / (Понад 4 роки) Калорії 5 Загальна кількість вуглеводів 1 г / Загальна кількість цукру 0 г / / Включає 0 г доданого цукру 0% / 0% Суміш 10 штамів 10 мільярдів CFU / / Lactobacillus acidophilus (La-14)‚ bifidobacterium lactis (Bl-04)‚ lactobacillus plantarum (Lp-115)‚ lactobacillus casei (Lc-11)‚ lactobacillus rhamnosus (Lr-32)‚ lactobacillus paracasei (Lpc- 37)‚ bifidobacterium breve (Bb-03)‚ streptococcus thermophilus (St-21)‚ lactobacillus salivarius (Ls-33)‚ bifidobacterium longum (Bl-05). Відсоток добових норм базується на дієті з 2000 калорій. Відсоток добової норми базується на дієті в 1‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: ксиліт, сорбіт, целюлоза, стеаринова кислота (рослинне джерело), ​​діоксид кремнію, натуральні ягідні ароматизатори, яблучна кислота, буряковий порошок і FOS (фруктоолігосахариди). Не виготовлено з інгредієнтів із пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. Веганський / вегетаріанський

Дозування

Для дітей (віком від 2 років) і дорослих: розжовувати по 1 таблетці 1-2 рази на день між прийомами їжі або натщесерце. Для дітей до 2 років використовуйте лише за порадою лікаря.

Запобіжні заходи

Тримайте кришку щільно закритою. Зберігати в холодильнику для збереження ефективності. Пробіотичні добавки можуть викликати легкий, але тимчасовий дискомфорт у ШКТ. Особи з серйозним дефіцитом імунної системи та ті, хто приймає імуносупресивні препарати, повинні проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Оскільки антибіотики можуть інактивувати деякі пробіотичні бактерії, приймайте принаймні 2 години до або після прийому антибіотиків. Не їжте пакет свіжості. Зберігати в пляшці. Містить ксиліт, не годуйте домашніх тварин.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Лактобацилус Ацидофілус (Lactobacillus Acidophilus)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення