Alpha-Lipoic Acid 250 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 90 капсул

Код: 34220
Фото товару Alpha-Lipoic Acid 250 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 90 капсул
Фото складу Alpha-Lipoic Acid 250 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 90 капсул
Фото використання Alpha-Lipoic Acid 250 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 90 капсул
Основне фото товара Alpha-Lipoic Acid 250 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 90 капсул
1793 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Альфа-ліпоєва кислота від Protocol for Life Balance може допомогти вашому організму від певного пошкодження клітин. У той час як альфа-ліпоєва кислота АЛК відновлює рівень вітаміну ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Альфа-ліпоєва кислота 90 капсул

Alpha-Lipoic Acid 250 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 90 капсул

Опис

Альфа-ліпоєва кислота від Protocol for Life Balance може допомогти вашому організму від певного пошкодження клітин. У той час як альфа-ліпоєва кислота (АЛК) відновлює рівень вітаміну Е і С, вона навіть може допомогти в розщепленні вуглеводів для виробництва енергії для органів вашого тіла.

Дослідники вважають, що АЛК може працювати як потужний жиророзчинний і водорозчинний антиоксидант, і його називають універсальним антиоксидантом, який може забезпечити максимальний захист від пошкодження вільними радикалами в організмі. Деякі люди також вважають, що ця добавка від Protocol for Life Balance може сприяти метаболізму глюкози в клітинах. Хоча він підтримує нормальну реакцію на інсулін, він також може допомогти підтримувати здоровий рівень цукру в крові в організмі. Є ще інші, які стверджують, що ALA може допомогти у виведенні перехідних металів з організму, що може зменшити навантаження на печінку.

Кілька досліджень також стверджують, що ALA цілком може бути вашою відповіддю на покращення здоров’я мозку та покращення когнітивних функцій. Підтримайте свій організм альфа-ліпоєвою кислотою від Protocol for Life Balance.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 VCap Кількість на порцію / Альфа-ліпоєва кислота 250 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: рисове борошно, рослинний полісахарид (капсула), діоксид кремнію та стеарат магнію (рослинне джерело). Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, молюсків або консервантів. Виготовлено на сертифікованому підприємстві з рейтингом A. Good Manufacturing (GMP). Вегетаріанська формула.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1 Vcap щодня, бажано під час їжі, або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Добавки альфа-ліпоєвої кислоти можуть взаємодіяти з певними ліками, особливо ліками від діабету. Якщо ви приймаєте будь-які ліки, якщо у вас є ризик дефіциту тіаміну, або якщо у вас захворювання щитовидної залози, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Ця пляшка містить пакет Ageless Oxygen, який поглинає кисень, щоб забезпечити свіжість. Не їжте пакет. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Альфа-ліпоєва кислота (Alpha Lipoic ALA)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення