Perque, Repair Guard, ЕПК, 90 таблеток

Код: 34252
Фото товару Perque, Repair Guard, ЕПК, 90 таблеток
Фото складу Perque, Repair Guard, ЕПК, 90 таблеток
Фото використання Perque, Repair Guard, ЕПК, 90 таблеток
Основне фото товара Perque, Repair Guard, ЕПК, 90 таблеток
(5)
3865 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Repair Guard розроблено для лікування та зменшення запалення. Кожна таблетка Repair Guard містить низку антиоксидантів і протизапальних інгредієнтів. Ці антиоксиданти сприяють здоровю клітин, захищаючи клітини ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Perque ЕПК 90 таблеток

Perque, Repair Guard, ЕПК, 90 таблеток

Опис

Repair Guard розроблено для лікування та зменшення запалення. Кожна таблетка Repair Guard містить низку антиоксидантів і протизапальних інгредієнтів. Ці антиоксиданти сприяють здоров’ю клітин, захищаючи клітини від вільних радикалів — шкідливих речовин, що утворюються внаслідок забруднення навколишнього середовища, паління, вживання алкоголю та неправильного харчування.

Нестероїдні протизапальні препарати (НПЗП), такі як ібупрофен, зменшують запалення, блокуючи певні ферменти. Побічні ефекти НПЗЗ включають запаморочення, запори та кишкові виразки. Порівняно з цими НПЗЗ, а також іншими протизапальними формулами, Repair Guard здатний давати ті самі результати без небезпечних побічних ефектів.

Деякі з основних інгредієнтів включають:

Основна мета Repair Guard — забезпечити вас великою кількістю антиоксидантів і природних протизапальних інгредієнтів. У поєднанні ці компоненти зменшують запалення, артрит та інші захворювання.

Цей продукт містить 90 таблеток Repair Guard‚ ідеально підходить, якщо ви тільки починаєте використовувати цю добавку, потребуєте м’якої дози‚ або не плануєте приймати Repair Guard протягом тривалого періоду часу.

Repair Guard не містить глютену, пшениці, кукурудзи, крохмалю, сої, цукру, дріжджів, консервантів або будь-яких молочних продуктів.

Офіційний сайт: https: //www. perque. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка. Порції в упаковці: 90 енергетичних поживних речовин / Кількість на порцію / % добової норми Кверцетин дигідрат (водорозчинний біофлавоноїд) 1‚000 мг / Порошок гранатового соку (високий ORAC) 60 мг / OPC (розчинний низькомолекулярний активін 1294) ) 10 мг / Магній (як C16 і C18 алкіли з цілих, необроблених плодів і листя пальми) 35 мг / Рослинні волокна (органічна кроскармелоза) 10 мг / Хлорофіл 100 мкг / Куркума 4 мкг / Денна норма не встановлена від FDA. Не містить: цитрусових, MSG, пшениці, глютену, кукурудзи, крохмалю, цукру, сої, дріжджів, зеїну, сульфатів, фосфатів (крім коферментів), консервантів, казеїну та інших похідних молока. Без ГМО. Етикетка з повним розкриттям (без прихованих або неактивних інгредієнтів). 100% рослинна, енергійна формула.

Дозування

Легкий стан: 1 таблетка щодня. Стан середньої тяжкості: 2-4 таблетки на день. Важкі стани: 4-12 таблеток на день.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Необхідно зберігати щільно закритою кришкою в прохолодному та сухому місці. Не використовуйте продукт, якщо термоусадочна стрічка навколо кришки або внутрішня пломба під кришкою пошкоджена або відсутня. Вагітним і годуючим матерям необхідно проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж приймати добавки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
ЕПК (EPA)