Perque, Digesta Guard Forte 10, Ферменти, 150 капсул

Код: 34259
Фото товару Perque, Digesta Guard Forte 10, Ферменти, 150 капсул
Фото складу Perque, Digesta Guard Forte 10, Ферменти, 150 капсул
Фото використання Perque, Digesta Guard Forte 10, Ферменти, 150 капсул
Основне фото товара Perque, Digesta Guard Forte 10, Ферменти, 150 капсул
(5)
4158 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 25.07.2024, без передоплати
Капсули Digesta Guard Forte 10 використовуються для відновлення роботи травних організмів і виведення шкідливих токсинів у кишечнику. Шляхи пошкодження травного тракту Застосування антибіотиків. Похилий вік. Нездорова дієта. Печія. Запор. Digesta ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Perque Ферменти 150 капсул

Perque, Digesta Guard Forte 10, Ферменти, 150 капсул

Опис

Капсули Digesta Guard Forte 10 використовуються для відновлення роботи травних організмів і виведення шкідливих токсинів у кишечнику. Шляхи пошкодження травного тракту:

Digesta Guard Forte 10 покращує травлення, додаючи корисні бактерії в кишечник.

Perque's Digesta Guard Forte 10 містить десять штамів пробіотиків. Ці пробіотики збирають на стадії найактивнішого росту та сушать заморожуванням, щоб отримати більш потужний продукт.

Пробіотики в Digesta Guard Forte 10 також допомагають вашому організму виробляти певні вітаміни групи B, такі як B-3, B-6, B-7 та B-9. Ці пробіотики також можуть допомогти в лікуванні шкірних захворювань, таких як акне та екзема.

Основними інгредієнтами Digesta Guard Forte 10 є:

Усі ці пробіотики необхідні для оптимального функціонування вашого організму. Хоча можна отримати свою дозу, з’ївши йогурт, у більшості брендів немає різноманітних пробіотиків, які містить Digesta Guard Forte 10 в одній зручній капсулі. Кожен флакон містить 150 капсул.

Понад два десятиліття Perque розробляє та виробляє безпечні, ефективні та унікальні дієтичні добавки. Продукти Perque часто беруть участь у престижних клінічних дослідженнях, і було показано, що вони мають більшу біодоступність, ніж конкуруючі продукти. Метою засновника, доктора Рассела М. Джаффе, завжди була інтеграція традиційної медицини з принципом профілактики.

Офіційний сайт: https: //www.perque.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 150 Кількість на порцію / Вітамін С (100% l-аскорбат, повністю відновлений, без кукурудзи) 2 мг / 3% магнію (як C16 і C18 алкіли з цілих, необроблених плодів і листя пальми) 3 мг / 2% живих‚ активізованих пробіотичних організмів 7,5 мільярдів / B. bifidum 200 мільйонів / B. breve 200 мільйонів / B. longum 500 мільйонів / L. acidophilus 2100 мільйонів / L. casei 500 мільйонів / L. paracasei 500 мільйонів / L. plantarum 500 мільйонів / L. rhamnosus 500 мільйонів / Lc. lactis 2000 мільйонів / S. thermophilus 500 мільйонів / мальтодекстрин 370 мг / магній 10 мг / (як C16 і C18 алкіли з цілих, необроблених плодів і листя пальми) рослинна капсула 75 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: немає. Не містить: цитрусових, MSG, пшениці, глютену, кукурудзи, крохмалю, цукру, сої, дріжджів, зеїну, сульфатів, фосфатів (крім коферментів), консервантів, казеїну та інших похідних молока. Веганський / без глютену / без молочних продуктів / без яєць

Дозування

Приймайте від однієї (1) до шести (6) капсул щодня або за вказівкою лікаря. Капсулу можна відкрити та посипати їжею. Примітка: колір продукту змінюється природним чином від білого до коричневого.

Запобіжні заходи

Примітка: колір продукту змінюється природним чином від білого до коричневого. Зберігати в недоступному для дітей. Необхідно зберігати щільно закритою кришкою в прохолодному та сухому місці. Не використовуйте продукт, якщо термоусадочна стрічка навколо кришки або внутрішня пломба під кришкою пошкоджена або відсутня. Вагітним і годуючим матерям необхідно проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж приймати добавки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)