Perque, Mito Guard 100 Plus, Коензим Q10, 60 капсул

Код: 34264
Фото товару Perque, Mito Guard 100 Plus, Коензим Q10, 60 капсул
Фото складу Perque, Mito Guard 100 Plus, Коензим Q10, 60 капсул
Фото використання Perque, Mito Guard 100 Plus, Коензим Q10, 60 капсул
Основне фото товара Perque, Mito Guard 100 Plus, Коензим Q10, 60 капсул
(5)
4858 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Нам усім потрібна енергія, щоб прожити кожен день і це стосується ваших життєво важливих органів. Якщо їм не вистачає енергії, вони не зможуть виконувати всі ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Perque Коензим Q10 60 капсул

Perque, Mito Guard 100 Plus, Коензим Q10, 60 капсул

Опис

Нам усім потрібна енергія, щоб прожити кожен день‚ і це стосується ваших життєво важливих органів. Якщо їм не вистачає енергії, вони не зможуть виконувати всі функції, для яких вони призначені. Це може призвести до захворювань, втоми, порушення функції серцевого м’яза та погіршення загального стану здоров’я.

Коензим Q10 (CoQ10) є в кожній клітині вашого тіла і життєво важливий для виробництва енергії. Іноді ваше тіло не в змозі виробляти його достатньо; це може бути наслідком накопичення токсичних речовин або нестачі основних поживних речовин у вашому раціоні. Mito Guard Plus від Perque – це добавка, яка містить 100 мг чистого коензиму Q10‚ який може підвищити енергію. На додаток до коензиму Q10 Mito Guard Plus також містить вітамін Е у формі олії рисових висівок, який може покращити роботу мозку. Також вважається, що він має детоксикаційні властивості та допомагає видалити певні потенційно шкідливі ферменти.

Деякі інші інгредієнти кожної м’якої капсули:

Однієї пляшки Mito Guard Plus від Perque вистачить приблизно на два місяці при рекомендованому дозуванні однієї капсули на день під час їжі.

Понад два десятиліття Perque розробляє та виробляє безпечні, ефективні та унікальні дієтичні добавки. Продукти Perque часто беруть участь у престижних клінічних дослідженнях, і було показано, що вони мають більшу біодоступність, ніж конкуруючі продукти. Метою засновника, доктора Рассела М. Джаффе, завжди була інтеграція традиційної медицини з принципом профілактики.

Офіційний сайт: https: //www.perque.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка гелева капсула. Порції в контейнері: 60 енергізованих поживних речовин / Кількість на порцію / % добової норми Вітамін Е (зі суміші природних токоферолів) 100 МО / 333% чистого коензиму Q10 100 мг / Олія рисових висівок 184 мг / Гамма-оризанол 2‚208 мкг / Гліцерин (рослинний) 54 мг / Бджолиний віск 20 мг / Бета-каротин (з чистої пальмової каротиноїдної олії) 2‚300 МО / Кошерний желатин 118 мг / Денна норма не встановлена ​​FDA. Не містить: цитрусових, MSG, пшениці, глютену, кукурудзи, крохмалю, цукру, цукру, сої, дріжджів, зеїну, сульфату, фосфатів (крім коферментів), консервантів, казеїну та інших похідних молока. Без ГМО. Етикетка з повним розкриттям (без прихованих або неактивних інгредієнтів).

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте одну (1) капсулу щодня з їжею або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Необхідно зберігати щільно закритою кришкою в прохолодному та сухому місці. Не використовуйте продукт, якщо термоусадочна стрічка навколо кришки або внутрішня пломба під кришкою пошкоджена або відсутня. Вагітним і годуючим матерям необхідно проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж приймати добавки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Коензим Q10 (Coenzyme Q10)