Hematin Anemia Guard, Підтримка серця та судин, 100 Tables

Код: 34268
Фото товару Hematin Anemia Guard, Підтримка серця та судин, 100 Tables
Фото складу Hematin Anemia Guard, Підтримка серця та судин, 100 Tables
Фото використання Hematin Anemia Guard, Підтримка серця та судин, 100 Tables
Основне фото товара Hematin Anemia Guard, Підтримка серця та судин, 100 Tables
(5)
1196 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Еритроцити переносять кисень до всіх частин вашого тіла. Вам потрібна правильна кількість фолієвої кислоти, заліза та вітаміну B-12, щоб виробляти здорові еритроцити. Якщо ви не ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Perque Підтримка серця та судин 100 Tables

Hematin Anemia Guard, Підтримка серця та судин, 100 Tables

Опис

Еритроцити переносять кисень до всіх частин вашого тіла. Вам потрібна правильна кількість фолієвої кислоти, заліза та вітаміну B-12, щоб виробляти здорові еритроцити. Якщо ви не отримуєте достатню кількість цих поживних речовин зі свого раціону, ваше тіло може бути не в змозі виробляти достатню кількість цих клітин; це стан, який називається анемією. Анемія також може виникнути під час вагітності або внаслідок певних захворювань, таких як целіакія, виразка шлунка або розлади імунної системи.

Коли у вас анемія, ви можете відчувати себе більш втомленим, ніж зазвичай, боліти голова, відчувати буркотливість і мати проблеми з фокусуванням. У вас також можуть бути нігті, які легко ламаються, бліда шкіра та синюватий колір білків очей. Переконайтеся, що ваше тіло отримує необхідні йому поживні речовини, наприклад залізо, щоб виробляти достатню кількість еритроцитів, що важливо для профілактики та лікування анемії.

Hematin Anemia Guard від Perque забезпечує вісім основних поживних речовин, необхідних для здорових еритроцитів. Він містить залізо, фолієву кислоту та вітамін B12, крім інших важливих інгредієнтів. Дефіцит заліза є однією з найпоширеніших причин анемії. Тим часом‚ вітамін B-12 і фолієва кислота підтримують виробництво клітин крові. Ця добавка також містить:

Одна пляшка Hematin Anemia Guard від Perque містить 100 таблеток, яких вистачить на три місяці залежно від вашої дози.

Понад два десятиліття Perque розробляє та виробляє безпечні, ефективні та унікальні дієтичні добавки. Продукти Perque часто беруть участь у престижних клінічних дослідженнях, і було показано, що вони мають більшу біодоступність, ніж конкуруючі продукти. Метою засновника, доктора Рассела М. Джаффе, завжди була інтеграція традиційної медицини з принципом профілактики.

Офіційний сайт: https: //www.perque.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка. Порції в контейнері: 100 енергетичних поживних речовин / кількість на порцію / % добової норми Залізо (у вигляді іонізованого аспартату заліза) 25 мг / 167 Вітамін С (100% 1-аскорбат, повністю відновлений, без кукурудзи) 100 мг / 167 Фолінат (як фолінат кальцію) 400 мкг / 100 Ніацин (як інозитол гексанікотинат) 20 мг / 100 Вітамін B6 (піридоксин HCL) 5 мг / 250 B12 (гідроксокобаламін) 100 мкг / 1‚667 Мідь (як іонізований аспартат міді) 1. 5 мг / 75 Магній (як С16 і С18 алкіли) 5 мг / 1 з цілих, необроблених плодів і листя пальми Рослинні волокна (органічна кроскомелоза) 269 мг / Денна норма не встановлена ​​FDA. Етикетка з повним розкриттям (без прихованих або неактивних інгредієнтів). Не містить: цитрусових, MSG, пшениці, глютену, кукурудзи, крохмалю, цукру, сої, дріжджів, зеїну, сульфату, фосфатів (окрім коферментів), консервантів, казеїну та інших похідних молока. Без ГМО.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте одну (1) таблетку щодня з їжею або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Випадкове передозування залізовмісних продуктів є основною причиною смертельних отруєнь дітей віком до шести років. Тримайте цей продукт у недоступному для дітей місці. У разі випадкового передозування негайно зверніться до лікаря або в токсикологічний центр. Вагітним і годуючим матерям необхідно проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж приймати добавки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка серця та судин (Cardio Support)