Green Lipped Mussel, Зеленогуба мідія, 90 капсул

Код: 34355
Фото товару Green Lipped Mussel, Зеленогуба мідія, 90 капсул
Фото складу Green Lipped Mussel, Зеленогуба мідія, 90 капсул
Фото використання Green Lipped Mussel, Зеленогуба мідія, 90 капсул
Основне фото товара Green Lipped Mussel, Зеленогуба мідія, 90 капсул
2142 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.10.2024, без передоплати
Покращення функції сполучної тканини та суглобів може бути те, чого ви хочете досягти. Використання унікальної формули, як-от Nutritional Frontierss Green Lipped Mussel, потенційно може допомогти ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nutritional Frontiers Зеленогуба мідія 90 капсул

Green Lipped Mussel, Зеленогуба мідія, 90 капсул

Опис

Покращення функції сполучної тканини та суглобів може бути те, чого ви хочете досягти. Використання унікальної формули, як-от Nutritional Frontiers’s Green Lipped Mussel, потенційно може допомогти покращити гнучкість і, можливо, полегшити дискомфорт у суглобах.

Ця харчова добавка Nutritional Frontiers виготовляється з використанням новозеландської зеленогубої мідії (також відомої як Perna canaliculus), і вважається, що вона допомагає при дисфункції суглобів. Його поєднання багатих інгредієнтів – це те, що може принести користь вашому тілу у відновленні повного діапазону рухів. Він також сповнений незамінних і незамінних амінокислот.

Крім новозеландської зеленогубої мідії, капсули Nutritional Frontiers Green Lipped Mussel також складаються з листя люцерни та олії кориці. Листя люцерни – це трава, яку можна використовувати для полегшення симптомів, спричинених поганим здоров’ям суглобів, а олія кориці має корисні властивості, які можуть допомогти людям із запаленням.

Будь ласка, проконсультуйтеся зі своїм лікарем, щоб дізнатися, чи підходить вам Green Lipped Mussel від Nutritional Frontiers.

Офіційний сайт: http: //www.nutritionalfrontiers.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Кількість на порцію: Perna canaliculus (зеленогуба мідія) 1000 мг Лист люцерни 200 мг Олія кориці 2 мг Інші інгредієнти: желатин.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули під час кожного прийому їжі, доки не з’являться результати, потім зменшіть дозу до 1 капсули під час їжі 3 рази на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся зі своїм лікарем, перш ніж приймати цей або будь-який харчовий продукт.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Зеленогуба мідія (Green Lipped Mussel)