Vital Nutrients, Bromelain 2400 gdu 375 mg, Бромелайн, 60 капсул

Код: 34475
Фото товару Vital Nutrients, Bromelain 2400 gdu 375 mg, Бромелайн, 60 капсул
Фото складу Vital Nutrients, Bromelain 2400 gdu 375 mg, Бромелайн, 60 капсул
Фото використання Vital Nutrients, Bromelain 2400 gdu 375 mg, Бромелайн, 60 капсул
Основне фото товара Vital Nutrients, Bromelain 2400 gdu 375 mg, Бромелайн, 60 капсул
(5)
1641 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Бромелайн - це особливий вид білка, який міститься в стеблах ананаса. Він розщеплює білки у вашому раціоні на більш дрібні частини, що дозволяє вам засвоїти ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Бромелайн 60 капсул

Vital Nutrients, Bromelain 2400 gdu 375 mg, Бромелайн, 60 капсул

Опис

Бромелайн - це особливий вид білка, який міститься в стеблах ананаса. Він розщеплює білки у вашому раціоні на більш дрібні частини, що дозволяє вам засвоїти їх і відчути їх користь. Оскільки вам доведеться з’їсти велику кількість фруктів, щоб повною мірою скористатися перевагами бромелаїну, легше прийняти добавку, особливо якщо вам не подобається смак ананасів.

При прийомі під час їжі бромелайн Vital Nutrients 2400 gdu/3600 mcu може покращити вашу здатність перетравлювати їжу, підтримуючи травну систему. При прийомі між прийомами їжі натщесерце він також може зменшити болісне запалення, набряк і біль у суглобах. Це також може полегшити деякі симптоми, пов’язані з сінною лихоманкою.

Кожна капсула бромелайну містить 375 мг білка для прискорення розщеплення харчових білків, одночасно зменшуючи біль і набряки, пов’язані з хірургічними ранами або іншими факторами.

Компанія Vital Nutrients спеціально розробила цю добавку так, щоб вона не містила жодних консервантів, покриттів, сполучних речовин, дріжджів, молочних продуктів, штучних барвників та штучних ароматизаторів.

Кожна пляшка Bromelain від Vital Nutrients містить 60 рослинних капсул, і вам має вистачити приблизно на один місяць за умови прийому в рекомендованій дозі по одній капсулі двічі на день, якщо інше не призначено лікарем або фармацевтом.

Якщо у вас діагностована виразка шлунка, у вас є інший розлад травлення або у вас відома алергія на ананаси, вам не слід приймати добавки бромелаїну, якщо ваш лікар не рекомендував їх використання. Оскільки бромелайн може збільшити ризик кровотечі, ви повинні приймати цю добавку лише під наглядом свого лікаря, якщо у вас є порушення згортання крові або приймаєте ліки, які, як відомо, збільшують ризик кровотечі.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 3 вегетаріанські капсули Порції в упаковці: 20 Кількість на порцію / Бромелайн (2400 гду/3600 мку на грам) 1125 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: рослинна целюлозна капсула, рисовий порошок і аскорбілпальмітат. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

Від 1 до 3 капсул від 2 до 4 разів на день з їжею або між прийомами їжі або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Бромелайн (Bromelain)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2286 грн
Доставлення