Vital Nutrients, Phyto-Curcumin Plus Enzymes, Ферменти, 60 капсул

Код: 34501
Фото товару Vital Nutrients, Phyto-Curcumin Plus Enzymes, Ферменти, 60 капсул
Фото складу Vital Nutrients, Phyto-Curcumin Plus Enzymes, Ферменти, 60 капсул
Фото використання Vital Nutrients, Phyto-Curcumin Plus Enzymes, Ферменти, 60 капсул
Основне фото товара Vital Nutrients, Phyto-Curcumin Plus Enzymes, Ферменти, 60 капсул
(5)
2114 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Деякі з найпопулярніших і найпотужніших сполук, які використовуються для нашого здоровя, надходять безпосередньо з речей, які ми їмо, і походять із звичайних джерел землі. Візьмемо, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Ферменти 60 капсул

Vital Nutrients, Phyto-Curcumin Plus Enzymes, Ферменти, 60 капсул

Опис

Деякі з найпопулярніших і найпотужніших сполук, які використовуються для нашого здоров’я, надходять безпосередньо з речей, які ми їмо, і походять із звичайних джерел землі. Візьмемо, наприклад, куркуму. Куркума — популярна пряність рослини Curcuma longa , яка є поширеною гілкою сімейства імбирних. Куркуму отримують із кореневищ цієї рослини, які є стеблоподібними пагонами, які ростуть під землею кореня. Куркума, у свою чергу, має основну сполуку, її активну складову, відому як куркумін. Куркумін є куркуміноїдом, жиророзчинним і поліфенольним типом пігменту. Куркумін був предметом великої уваги‚ оскільки його потенційні переваги були вивчені.

Phyto-Curcumin Plus Enzymes 60 capsules від Vital Nutrients – це комбінована добавка, яка містить куркумін у формі екстракту фітосоми, яка включає екстракт кореневища Curcuma longa з фосфатидилхоліном, отриманим із сої. Здібності фітосом можуть допомогти з більш правильним поглинанням.

До складу цієї добавки входять ферменти бромелайн і серратіопептидаза. Два ферменти є протеолітичними, діючи разом з екстрактом куркуміну, щоб допомогти підтримувати природний запальний баланс. Це також може допомогти в належному сприянні здоров’ю кишечника, печінки, серцево-судинної системи та опорно-рухового апарату.

Турбота Vital Nutrients про безпеку здоров’я всіх споживачів виявляється в рівні зобов’язань, які вони забезпечують для кожної добавки, яку вони виробляють. Ця харчова добавка Phyto-Curcumin Plus Enzymes була незалежно протестована за такими критеріями, як ефективність, важкі метали, залишки гербіцидів і пестицидів, афлатоксини, кількість дріжджів і цвілі, стабільність і бактерії, залишки розчинників і автентичність.

Кожної пляшки з 60 капсулами Phyto-Curcumin Plus Enzymes від Vital Nutrients має вистачити на 1-2 місяці в рекомендованій дозі 1-2 капсули від 2 до 4 разів на день або за вказівкою медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 вегетаріанські капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Екстракт фітосоми куркуміну 1050 мг / (Екстракт кореневища куркуми довгої та фосфатидилхолін, отриманий із сої) Бромелайн 100 мг / Серратіопептидаза 12‚000 одиниць / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: капсула з рослинної целюлози, силікат магнію, діоксид кремнію та целюлоза. Містить сою. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), яєчний білок, цукор.

Дозування

1-2 капсули 2-4 рази на день або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2286 грн
Доставлення