Vital Nutrients, Vital Brain Powder, Підтримка мозку, 150 г

Код: 34502
Фото товару Vital Nutrients, Vital Brain Powder, Підтримка мозку, 150 г
Фото складу Vital Nutrients, Vital Brain Powder, Підтримка мозку, 150 г
Фото використання Vital Nutrients, Vital Brain Powder, Підтримка мозку, 150 г
Основне фото товара Vital Nutrients, Vital Brain Powder, Підтримка мозку, 150 г
(5)
4896 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Постачання для вашого особистого психічного стану - це, безумовно, те, що має бути пріоритетом у вашому житті. Здоровя вашого мозку, незважаючи на те, що це ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Підтримка мозку 150 г

Vital Nutrients, Vital Brain Powder, Підтримка мозку, 150 г

Опис

Постачання для вашого особистого психічного стану - це, безумовно, те, що має бути пріоритетом у вашому житті. Здоров’я вашого мозку, незважаючи на те, що це безсумнівно складний процес, насправді є тим, за що ви можете більше контролювати. Завдяки більш повноцінному харчуванню, багатому відпочинку та фізичним вправам, ви можете побачити, як ваші думки стануть трохи прозорішими, а настрій підвищиться. Але іноді ви також можете додати до свого способу життя поживні речовини для мозку, які можуть допомогти підтримати концентрацію та добре самопочуття у формі дієтичних добавок.

Vital Brain Powder 150 грамів від Vital Nutrients містить суміш поживних речовин, розроблених для підтримки ясності мозку та здоров’я. Вони включають ацетил L-карнітин HCl, гліцерофосфохолін (GPC) і фосфатидилсерин (PS), а також глутамін.

Ацетил L-карнітин, амінокислотний будівельний блок, може підтримувати процес виробництва енергії в організмі, таким чином допомагаючи серцю та мозку та зменшуючи потенційну втому, що відчувається в розумі. Гліцерофосфохолін (GPC) — це природний холін, що міститься в мозку, який може сприяти здоров’ю мозку та працювати як інструмент для покращення когнітивних здібностей через гематоенцефалічний бар’єр. Фосфатидилсерин, хімічна речовина, може бути корисним для розвитку настрою, пізнання, пам’яті, навчання, концентрації та розуміння. PS є частиною клітинної структури і працює для підтримки функції клітини.

Цей продукт пройшов незалежне тестування за кількома критеріями для підтримки найвищого стандарту безпеки. Він не містить ніяких покриттів, сполучних речовин або консервантів. Хоча цей продукт може почати злипатися через природу його інгредієнтів, він може бути легко розбитий і легко розчинений у воді.

Кожен 150-грамовий контейнер Vital Brain Powder від Vital Nutrients містить рекомендовану дозу однієї округлої чайної ложки один або два рази на день, в ідеалі приймати з їжею або за рекомендацією медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 1 округла чайна ложка (5 грамів) Порції в упаковці: 30 кількостей на порцію / ацетил-L-карнітин HCI 850 мг / гліцерофосфохолін (GPC) 600 мг / фосфатидилсерин (PS) 150 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: глутамін. Містить Соя. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), яєчний білок, цукор.

Дозування

1 округла чайна ложка один-два рази на день, в ідеалі з їжею, або за вказівкою вашого медичного працівника. Змішайте з водою, соком або рідиною на ваш вибір.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному‚ сухому місці. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом. Примітка: внутрішня ущільнювальна плівка може відірватися, коли знімається кришка. Цілісність ущільнення зберігається до зняття кришки. Продукт містить натуральні інгредієнти; Можлива зміна кольору та злипання порошку, що є нормальним явищем. Застереження щодо алергенів: містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка мозку (Memory Focus Brain)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2286 грн
Доставлення