Vital Nutrients, Branched Chain Aminos, Амінокислоти, 180 капсул

Код: 34517
Фото товару Vital Nutrients, Branched Chain Aminos, Амінокислоти, 180 капсул
Фото складу Vital Nutrients, Branched Chain Aminos, Амінокислоти, 180 капсул
Фото використання Vital Nutrients, Branched Chain Aminos, Амінокислоти, 180 капсул
Основне фото товара Vital Nutrients, Branched Chain Aminos, Амінокислоти, 180 капсул
1680 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Branched Chain Aminos містить суміш трьох амінокислот з розгалуженим ланцюгом у вільній формі L-лейцин, L-ізолейцин, L-валін і L-лізин HCl у вегетаріанській капсулі. Ці незамінні амінокислоти ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Амінокислоти 180 капсул

Vital Nutrients, Branched Chain Aminos, Амінокислоти, 180 капсул

Опис

Branched Chain Aminos містить суміш трьох амінокислот з розгалуженим ланцюгом у вільній формі (L-лейцин, L-ізолейцин, L-валін) і L-лізин HCl у вегетаріанській капсулі. Ці незамінні амінокислоти синтезуються в білки, які використовуються в багатьох процесах в організмі. Амінокислоти з розгалуженим ланцюгом підтримують чисту м’язову масу, сприяють метаболізму жирів і метаболізуються для отримання м’язової енергії під час тренувань. Вони також допомагають зменшити розпад білка, сприяють відновленню та зменшують нормальний біль у м’язах після тренування, завдяки чому ця амінокислота з розгалуженим ланцюгом стає популярним вибором серед спортсменів та інших, хто бажає покращити переносимість фізичних навантажень. Оскільки амінокислоти у вільній формі не зв’язані і не потребують перетравлення, вони можуть швидко всмоктуватися та засвоюватися, якщо приймати їх до або після тренування. Переваги: ​​· Підтримка чистої м’язової маси, жирового обміну та м’язової енергії під час тренувань. · Допомагають зменшити розпад білка та нормальний біль у м’язах · Амінокислоти у вільній формі швидко всмоктуються та засвоюються. Амінокислоти з розгалуженим ланцюгом містять суміш трьох амінокислот у вільній формі з розгалуженим ланцюгом (L-лейцин, L-ізолейцин, L-валін) та L-лізин HCl у вегетаріанська капсула. Ці незамінні амінокислоти синтезуються в білки, які використовуються в багатьох процесах в організмі. Амінокислоти з розгалуженим ланцюгом підтримують чисту м’язову масу, сприяють метаболізму жиру та метаболізуються для м’язової енергії під час фізичних вправ. Вони також допомагають зменшити розщеплення білка, сприяють розвитку відновлення та зменшення звичайного м’язового болю після тренування, завдяки чому ці амінокислоти з розгалуженим ланцюгом є популярним вибором серед спортсменів та інших, хто бажає покращити переносимість фізичних навантажень. Оскільки амінокислоти у вільній формі не зв’язані та не потребують перетравлення, вони можуть швидко всмоктуватися та засвоюватися, коли приймати до або після тренування.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 3 вегетаріанські капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / L-лейцин 1125 мг / L-ізолейцин 270 мг / L-валін 270 мг / L-лізин HCL 210 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: рослинна целюлозна капсула. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор. Вегетаріанська.

Дозування

3 капсули двічі на день або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Амінокислоти (Amino Acids)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2344 грн
Доставлення