Vital Nutrients, Slippery Elm Bark Powder, Слизький в'яз, 175 г

Код: 34522
Фото товару Vital Nutrients, Slippery Elm Bark Powder, Слизький в'яз, 175 г
Фото складу Vital Nutrients, Slippery Elm Bark Powder, Слизький в'яз, 175 г
Фото використання Vital Nutrients, Slippery Elm Bark Powder, Слизький в'яз, 175 г
Основне фото товара Vital Nutrients, Slippery Elm Bark Powder, Слизький в'яз, 175 г
(5)
2954 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Підтримувати своє здоров’я щодня може бути важко. Це, безсумнівно, займає не тільки багато часу, але й вимагає зусиль і відданості, які іноді здаються непосильними. Але ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Слизький в'яз 175 г

Vital Nutrients, Slippery Elm Bark Powder, Слизький в'яз, 175 г

Опис

Підтримувати своє здоров’я щодня може бути важко. Це, безсумнівно, займає не тільки багато часу, але й вимагає зусиль і відданості, які іноді здаються непосильними. Але це ваше здоров’я – воно, безперечно, варте всього, що потрібно зробити, щоб підтримувати його. Проте деякі методи покращення здоров’я легші, ніж інші.

Наприклад, прийом змішувальної дієтичної добавки. Замість того, щоб покладатися на капсули, які допоможуть отримати користь для здоров’я, на яку ви заслуговуєте, ви можете спробувати порошкоподібну добавку, яку легко змішувати з рідиною та яка може забезпечити душевний спокій і переваги добавки, отриманої з природи.

Порошок кори в’яза слизького від Vital Nutrients є джерелом внутрішньої кори дерева в’яза слизького, яке росте в Північній Америці і століттями використовувалося для трав’яних властивостей. Кора дерева містить слиз, який покриває та заспокоює горло, одночасно допомагаючи стимулювати вироблення слизу в організмі.

При контакті з водою слиз стає більше схожим на гель і може надавати антиоксидантні властивості, одночасно підтримуючи слизові оболонки тіла, включаючи шлунково-кишковий тракт. Таким чином, порошок кори в’яза може допомагати при проблемах зі шлунком або кишечником, надаючи полегшення завдяки своїм заспокійливим сполукам.

Кожна 175-грамова упаковка порошку кори в’яза Slippery від Vital Nutrients містить 70 порцій і має рекомендовану дозу по одній округлій чайній ложці двічі на день у воді, соку або іншому напої як дієтична добавка або за рекомендацією медичного працівника. Ця слизька добавка з кори в’яза не містить жодної гідрогенізованої олії, штучних барвників чи ароматизаторів чи консервантів.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https://www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 1 округла чайна ложка (2,5 грама) Порції в упаковці: 70 Кількість на порцію / Порошок кори в’яза (Ulmus Fulva) 2500 мг / * *Денна норма не встановлена. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

1 округла чайна ложка двічі на день у воді, соку або іншому напої або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом. Примітка: внутрішнє ущільнення може відірватися під час зняття кришки. Цілісність ущільнення зберігається до зняття кришки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Слизький в'яз (Slippery Elm)
Vital Nutrients, Lithium orotate 20 mg, Літій, 30 капсул
(5)
1064 грн.
Доставка
Vital Nutrients, Energy Plus, Трави, 120 капсул
(5)
2376 грн.
Доставка