GI Repair Nutrients, Підтримка кишківника, 120 капсул

Код: 34527
Фото товару GI Repair Nutrients, Підтримка кишківника, 120 капсул
Фото складу GI Repair Nutrients, Підтримка кишківника, 120 капсул
Фото використання GI Repair Nutrients, Підтримка кишківника, 120 капсул
Основне фото товара GI Repair Nutrients, Підтримка кишківника, 120 капсул
2701 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Здорова підкладка шлунково-кишкового тракту є одним із ключів до хорошого травлення. Ця оболонка відіграє кілька ролей у процесі травлення ці функції включають вивільнення хімічних речовин, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Підтримка кишківника 120 капсул

GI Repair Nutrients, Підтримка кишківника, 120 капсул

Опис

Здорова підкладка шлунково-кишкового тракту є одним із ключів до хорошого травлення. Ця оболонка відіграє кілька ролей у процесі травлення; ці функції включають вивільнення хімічних речовин, які допомагають вам перетравлювати їжу, поглинання різних поживних речовин, а також утримання вмісту шлунково-кишкового тракту окремо від решти вашого тіла, щоб уникнути інфекції. Кожен день ця оболонка піддається різноманітним подразникам через їжу та напої, які ви вносите у своє тіло. Це створює можливість роздратування або травми, що може призвести до серйозних, а іноді й небезпечних для життя проблем зі здоров’ям.

Якщо ви страждаєте від подразнення шлунка або кишечника, поживні речовини для відновлення шлунково-кишкового тракту Vital Nutrients — це добавка, яка може забезпечити полегшення, якого ви шукали, сприяючи загальному здоров’ю слизової оболонки шлунково-кишкового тракту. L-глютамін у поживних речовинах для відновлення шлунково-кишкового тракту сприяє активізації виробництва клітин у слизовій оболонці шлунково-кишкового тракту; це також сприяє швидшому загоєнню та загальному зміцненню мембрани.

Деякі з інших інгредієнтів цієї добавки включають:

GI Repair Nutrition також містить кілька інших поживних речовин, які сприяють виробленню здорових кишкових бактерій і зменшують запалення в шлунково-кишковому тракті. Рекомендоване дозування цієї добавки становить дві-три капсули‚ три-чотири рази на день. Одна пляшка GI Repair Nutrients від Vital Nutrients містить до 20-денного запасу.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці: 40 Кількість на порцію / L-глутамін 900 мг / N-ацетил глюкозамін 600 мг / Арабіногалактан (серцевина модрини східної) 165 мг / Кверцетин дигідрат (мін. 90% за ВЕРХ) 150 мг / DGL (Дегліциризований корінь солодки) 120 мг / Lactobacillus Sporogenes 75 мг / Екстракт листя гінкго 50: 1 60 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: желатинова капсула, лейцин, цитрат магнію та діоксид кремнію. Містить ракоподібних молюсків: (омари, краби та/або креветки). Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїнова сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

2-3 капсули 3-4 рази на день або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом. Застереження щодо алергенів: містить ракоподібних молюсків: (омари, краби та/або креветки).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка кишківника (Gut Support)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2344 грн
Доставлення