Vital Nutrients, Berberine 200 mg, Берберин, 60 капсул

Код: 34562
Основне фото товара Vital Nutrients, Berberine 200 mg, Берберин, 60 капсул
(5)
1641 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.05.2024., без передоплати
Випорожнення - це не те, про що більшість людей згадують під час звичайної розмови. Через це зрозуміле коливання щодо обговорення цього питання ви можете не знати, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 693465254110
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Берберин 60 капсул

Vital Nutrients, Berberine 200 mg, Берберин, 60 капсул

Випорожнення - це не те, про що більшість людей згадують під час звичайної розмови. Через це зрозуміле коливання щодо обговорення цього питання ви можете не знати, що вважається нормальним функціонуванням кишечника. Крім того, те, що вважається абсолютно нормальним для однієї людини, може бути джерелом занепокоєння, коли йдеться про випорожнення іншої людини.

У загальних рисах нормальна функція кишечника визначається як регулярне проходження м’якого, сформованого стільця у формі фекалій. Спорожнення кишечника має вирішальне значення для збереження доброго здоров’я, оскільки правильне функціонування виводить токсини з організму. Немає ідеальної кількості випорожнень на день або тиждень, встановленої в камені; відповідна частота залежить від людини, часто за вказівкою лікаря.

Берберин - алкалоїдна сіль, отримана з рослиниАрістата Бербери. Його форма екстракту відома як сульфат берберину. Цей інгредієнт традиційно використовувався в китайській медицині для підтримки нормальної роботи кишечника у здорових людей. Його також пов’язують з лікуванням деяких кишкових розладів. Якщо ви страждаєте від бактеріальної діареї або діареї мандрівників, ця трава може принести вам користь. Дослідження також показують, що берберин може сприяти зниженню надмірно високих рівнів холестерину та тригліцеридів без типових побічних ефектів статинів.

Ось чому добавка Vital Nutrients Berberine 200 мг містить берберин в ексклюзивній та ефективній формулі. Кожна капсула виготовлена ​​з целюлози, отриманої з овочів, і не містить консервантів. Ця добавка гіпоалергенна і не містить пшениці, молока, кукурудзи, свинини, яловичини, сої та інших загальновизнаних алергенів. Берберин також не містить синтетичних хімічних речовин, таких як агенти текучості або поверхнево-активні речовини, які можуть перешкоджати біодоступності харчових добавок, що ускладнює їх засвоєння організмом і отримання від них користі.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https://www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 вегетаріанські капсули
Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Берберин (екстракт кореня Berberis aristata) 400 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: карбонат кальцію, целюлоза, капсула з рослинної целюлози, силікат магнію, аскорбілпальмітат, діоксид кремнію та лейцин. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

1-2 капсули 2 рази на день або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати герметично в сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовувати, лише якщо пломба не пошкоджена. Не приймати вагітним або годуючим жінкам, а також дітям до 12 років.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Берберин (Berberine)
Thorne, Berbercap, Берберин 200 мг, 60 капсул
(4.9)
1418 грн.
Доставка
Берберин 150-250 мг