Vital Nutrients, Liver Support, Підтримка печінки, 60 капсул

Код: 34570
Основне фото товара Vital Nutrients, Liver Support, Підтримка печінки, 60 капсул
(5)
1799 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.05.2024., без передоплати
Очевидно, що ваша печінка є важливим органом вашого тіла, який відіграє важливу роль у вашій повсякденній діяльності. Основна функція печінки полягає в фільтрації крові, що надходить ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 693465235119
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Підтримка печінки 60 капсул

Vital Nutrients, Liver Support, Підтримка печінки, 60 капсул

Опис

Очевидно, що ваша печінка є важливим органом вашого тіла, який відіграє важливу роль у вашій повсякденній діяльності. Основна функція печінки полягає в фільтрації крові, що надходить з травного тракту. Він забезпечує ефект детоксикації хімічних речовин і виділяє жовч, водночас створюючи білки, які використовуються для таких процесів, як згортання крові. Однак для того, щоб це відбувалося, у вас повинна бути здорова печінка, яка здатна до цих процесів. Одним із способів підтримати печінку, яка здатна витримувати важкі випробування, є прийом дієтичних добавок, таких як Liver Support 60 капсул від Vital Nutrients.

Liver Support містить суміш рослинних сполук, призначених для сприяння та підтримки нормальної роботи вашої печінки. Ця добавка може допомогти в підтримці клітин печінки від пошкодження вільними радикалами. Вільні радикали дуже шкідливі для клітин організму - вони мають здатність викликати значне руйнування, якщо їх не регулювати.

Формула Liver Support включає такі потужні сполуки, як силібіновий концентрат, метіонін L-форми, екстракт кореня реманії, екстракт ягід лимонника,Куркума довгаекстракт кореневища, екстракт кореня кульбаби, екстракт листя плодів артишоку та холіну бітартрат. Силімарин є основним компонентом розторопші, квітучої трави, яка давно використовується як природна лікарська рослина. Силімарин може мати антиоксидантні та протизапальні властивості.Куркума довгаекстракт кореневища також може мати сильні антиоксидантні властивості.

Кожна пляшка з 60 капсулами Liver Support від Vital Nutrients має рекомендовану дозу 1-2 капсули, які приймаються від 1 до 3 разів на день або за вказівкою медичного працівника. Цей продукт не містить жодних сполучних речовин, покриттів, штучних ароматизаторів, штучних барвників та консервантів.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А

Офіційний сайт: https://www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули.
Порції в упаковці: 30 кількостей на порцію / Екстракт кореня кульбаби 200 мг / *
Екстракт листя артишоку 200 мг / *
Екстракт кореневища куркуми довгої (загальний вміст кукуміноїдів мінімум 85-90% за ВЕРХ) 200 мг / *
Концентрат силібіну (70% силібін) 200 мг / *
Екстракт ягід лимонника 80 мг / *
Екстракт кореня реманії 80 мг / *
Холін бітартрат 80 мг / *
Метіонін (L-форма) 50 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: желатинова капсула, силікат магнію, діоксид кремнію, аскорбілпальмітат та целюлоза. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

1-2 капсули 1-3 рази на день або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати запечатаними в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовувати, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо вагітна, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка печінки (Liver Support)