Vital Nutrients, Detox Formula, Детокс, 120 капсул

Код: 34604
Фото товару Vital Nutrients, Detox Formula, Детокс, 120 капсул
Фото складу Vital Nutrients, Detox Formula, Детокс, 120 капсул
Фото використання Vital Nutrients, Detox Formula, Детокс, 120 капсул
Основне фото товара Vital Nutrients, Detox Formula, Детокс, 120 капсул
(5)
3024 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
Функція вашої печінки має бути для вас надзвичайно важливою. Як найбільший внутрішній орган і залоза тіла, він відіграє важливу роль у метаболізмі людини, зберіганні та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Детокс 120 капсул

Vital Nutrients, Detox Formula, Детокс, 120 капсул

Опис

Функція вашої печінки має бути для вас надзвичайно важливою. Як найбільший внутрішній орган і залоза тіла, він відіграє важливу роль у метаболізмі людини, зберіганні та виробництві різних сполук. Він також допомагає як у синтезі, так і в процесах розпаду таких сполук, як амінокислоти та гормони, відповідно. Тож, коли мова заходить про збереження його здоров’я, вам потрібно переконатися, що ви надаєте йому повну та безпосередню допомогу у потрібний час. Дієтична добавка, як-от капсули Detox Formula 120 від Vital Nutrients, може допомогти, забезпечуючи безліч поживних речовин для більш повного самопочуття та здорової печінки.

Detox Formula поєднує амінокислотну підтримку та рослинні поживні речовини, щоб створити систему підтримки, яка дозволяє вашій печінці природні шляхи детоксикації. Ця добавка має потенційні антиоксидантні властивості‚ які дозволяють їй підтримувати боротьбу з вільними радикалами, які намагаються пошкодити клітини. Ця антиоксидантна здатність, у свою чергу, допомагає підтримувати повнішу та здоровішу імунну систему та природні захисні системи організму.

Також до складу входять спеціальні прекурсори глутатіону та природні джерела сірки, які допомагають ферментним детоксикаційним зусиллям. Інші рослинні інгредієнти включають порошок паростків брокколі, корінь жовтого лачугу, екстракт ягід лимонника, екстракт насіння розторопші, екстракт кореневища куркуми довгої , екстракт виноградних кісточок та екстракт листя зеленого чаю. Амінокислоти та інші сполуки включають гліцин, таурин, N-ацетилцистеїн та альфа-ліпоєву кислоту.

Ця добавка не містить сполучних речовин, покриттів, молочних продуктів, дріжджів, гідрогенізованої олії, яєць, цукру, штучних барвників або штучних ароматизаторів. Це обіцянка якості Vital Nutrients.

Кожна пляшка Detox Formula на 120 рослинних капсул від Vital Nutrients має рекомендовану дозу 2 капсули два-три рази на день або відповідно до рекомендацій медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

2 капсули DeTox Formula містять: глутамін 250 мг гліцин 250 мг таурин 250 мг екстракт насіння розторопші 80% (УФ) 200 мг екстракт кореневища куркуми 80-90% 100 мг N-ацетил цистеїну 100 мг альфа-ліпоєвої кислоти 100 мг екстракту виноградних кісточок 5 0 мг МСМ 50 мг порошку броколі ( вся рослина) 50 мг кореня жовтого доку 50 мг екстракту ягід лимонника 50 мг екстракту листя зеленого чаю 80% катехінів 25 мг глутатіону (відновленого) 20 мг Інші інгредієнти: рослинна целюлозна капсула. Може містити аскорбілпальмітат та/або кремнезем.

Дозування

Використовуйте відповідно до вказівок лікаря

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Детокс (Detox and Cleanse)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2340 грн
Доставлення