Osteo-Nutrients II with Vitamin K2-7, Підтримка суглобів, 240 капсул

Код: 34618
Фото товару Osteo-Nutrients II with Vitamin K2-7, Підтримка суглобів, 240 кап
Фото складу Osteo-Nutrients II with Vitamin K2-7, Підтримка суглобів, 240 кап
Фото використання Osteo-Nutrients II with Vitamin K2-7, Підтримка суглобів, 240 кап
Основне фото товара Osteo-Nutrients II with Vitamin K2-7, Підтримка суглобів, 240 кап
(5)
2218 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
Osteo-Nutrients II від Vital Nutrients ефективна харчова добавка, яка сприяє підтримці кісток. Його потужна формула містить велику кількість необхідних мінералів кальцію та магнію, а ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Підтримка суглобів 240 капсул

Osteo-Nutrients II with Vitamin K2-7, Підтримка суглобів, 240 капсул

Опис

Osteo-Nutrients II від Vital Nutrients — ефективна харчова добавка, яка сприяє підтримці кісток. Його потужна формула містить велику кількість необхідних мінералів кальцію та магнію, а також інших поживних речовин, необхідних для здоров’я кісток і зубів. Також виявлено, що і магній, і кальцій відіграють життєво важливу допоміжну роль в інших фізіологічних процесах, таких як підтримка та побудова кісткової маси та міцності до та під час менопаузи. До цієї формули також додано бор, який також відіграє важливу роль у здоров’ї кісток.

Регулярні фізичні вправи та здорове харчування, що містить достатню кількість кальцію, допомагають підліткам і молодим дорослим жінкам підтримувати хороше здоров’я кісток‚ і можуть зменшити ризик розвитку остеопорозу в подальшому житті. Для людей із сімейною історією остеопорозу, жінок у період менопаузи та людей похилого віку обох статей достатнє споживання кальцію пов’язане зі зниженим ризиком остеопорозу; це пов’язано з його здатністю уповільнювати природну швидкість втрати кісткової маси.

Кальцій, який містить ця добавка, сприяє збереженню міцності зубів і кісток. У той же час цей мінерал бере участь у передачі нервових сигналів, правильній роботі серця, скороченні та розслабленні м’язів. Добавки Osteo-Nutrients II від Vital Nutrients підвищують рівень кальцію; це може сприяти запобіганню або лікуванню певних станів здоров’я, таких як високий кров’яний тиск, остеопороз, рахіт, передменструальний синдром (ПМС), високий рівень холестерину, ожиріння та гіпопаратиреоз (стан, що характеризується аномально низьким рівнем паратгормону). Поточні клінічні дослідження можуть виявити ще більше переваг!

Магній також міститься в кожній капсулі завдяки своїй здатності покращувати якість сну, зменшувати м’язові судоми та покращувати ваше загальне самопочуття. Насправді, магній є невід’ємною частиною понад 300 життєво важливих процесів організму: підтримка здорової імунної системи та функціонування нервової системи, а також підтримка міцних кісток і зміцнення серцево-судинної системи – лише деякі з його завдань.

Остеопороз не є неминучим побічним ефектом старіння. Подолайте втрату кісткової маси, додавши Osteo-Nutrients II до свого щоденного раціону.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 вегетаріанські капсули Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Вітамін D3 (холекальциферол) 500 МО / 125% Вітамін K2 (у вигляді менахінону 7) 25 мкг / 31,5% кальцію (90% у вигляді карбонату кальцію - 10% у вигляді цитрату кальцію) малат) 500 мг / 50% магнію (90% у вигляді оксиду магнію-10% у вигляді цитрату магнію) 250 мг / 62,5% порошку хвоща (надземні частини) 50 мг / лізину гідрохлориду 50 мг / бору (цитрату) 1,5 мг / Денна норма не встановлено. Інші інгредієнти: рослинна целюлозна капсула, силікат магнію та лейцин. Виключає покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

1-2 капсули 2 рази на день з їжею або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви приймаєте Coumadin (варфарин) або інші ліки, що розріджують кров за рецептом, або ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка суглобів (Joint Support)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2340 грн
Доставлення