Vital Nutrients, Strontium Citrate 227 mg, Стронцій, 90 капсул

Код: 34620
Фото товару Vital Nutrients, Strontium Citrate 227 mg, Стронцій, 90 капсул
Фото складу Vital Nutrients, Strontium Citrate 227 mg, Стронцій, 90 капсул
Фото використання Vital Nutrients, Strontium Citrate 227 mg, Стронцій, 90 капсул
Основне фото товара Vital Nutrients, Strontium Citrate 227 mg, Стронцій, 90 капсул
(5)
1484 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Капсули Vital Nutrients' Strontium (Citrate) забезпечують життєво важливу підтримку кісток, яку забезпечує стронцій у дуже ефективній формі.Стронцій може допомогти відновити пошкоджену кістку без багатьох негативних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 693465312117
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Стронцій 90 капсул

Vital Nutrients, Strontium Citrate 227 mg, Стронцій, 90 капсул

Опис

Капсули Vital Nutrients' Strontium (Citrate) забезпечують життєво важливу підтримку кісток, яку забезпечує стронцій у дуже ефективній формі.

Стронцій може допомогти відновити пошкоджену кістку без багатьох негативних побічних ефектів, які можуть мати інші засоби. Стронцій доступний у різних формах, включаючи цитрат, лактат, карбонат, глюконат і ранелат; Цитрат стронцію є найпоширенішим і легко засвоюється вашим організмом.

Найбільш поширеним використанням цієї добавки є підтримка кісток.

Іншими словами, стронцій (цитрат) життєво важливих поживних речовин ефективно

Стронцій — це лужноземельний метал, який за будовою дуже схожий на кальцій. В результаті стронцій засвоюється організмом аналогічно і має подібні до кальцію ефекти. Переважна більшість стронцію в організмі людини міститься в зубах і кістках, де він сприяє реплікації преостеобластичних клітин, які допомагають підтримувати здоров’я кісток. Стронцій є чудовим доповненням до інших елементів, які зміцнюють зуби та кістки, особливо з віком. Кожна доза забезпечує 227 міліграмів стронцію.

Кожна пляшка з 90 капсулами стронцію (цитрату) 227 мг від Vital Nutrients має рекомендовану дозу 3 капсули, взяті з їжі чи дієтичних добавок, що містять мінерали, або за вказівкою медичного працівника. Причина цього полягає в оптимальному засвоєнні, яке відбувається, коли цю добавку спеціально взято окремо від мінеральних джерел. Таким чином, настійно рекомендується споживання достатньої кількості кальцію та вітаміну D, щоб збалансувати рівень поживних речовин у вашій системі.

Ця добавка стронцію (цитрат) не містить сполучних речовин, штучних ароматизаторів, штучних барвників, кукурудзяного білка, соєвого білка та консервантів.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https://www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 3 вегетаріанські капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Стронцій (у вигляді цитрату стронцію) 681 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: рослинна целюлозна капсула, силікат магнію, целюлоза, аскорбілпальмітат і лейцин. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

3 капсули окремо від їжі або дієтичних добавок, що містять мінерали, або за вказівкою вашого медичного працівника. Примітка: Засвоєння найкраще при прийомі окремо від їжі та мінеральних добавок. Людям з порушенням функції нирок може знадобитися зниження дози. Під час вживання цього продукту рекомендується адекватне щоденне споживання кальцію (500-800 мг) і вітаміну D (1200 МО).

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Стронцій (Strontium)
Pure Encapsulations, Strontium citrate, Стронцій, 90 капсул
(5)
1730 грн.
Доставка
Klaire Labs SFI, Strontium 300 mg, Стронцій, 100 капсул
(5)
1436 грн.
Доставка
Douglas Laboratories, Strontium, Стронцій, 90 капсул
(5)
1919 грн.
Доставка