Vital Nutrients, Pancreatin & Ox Bile Extract, Панкреатин, 60 капсул

Код: 34622
Фото товару Vital Nutrients, Pancreatin & Ox Bile Extract, Панкреатин,...
Фото складу Vital Nutrients, Pancreatin & Ox Bile Extract, Панкреатин,...
Фото використання Vital Nutrients, Pancreatin & Ox Bile Extract, Панкреатин,...
Основне фото товара Vital Nutrients, Pancreatin & Ox Bile Extract, Панкреатин,...
(5)
1851 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Забезпечення здорового травлення для вашого організму є таким же важливим для вашого щоденного способу життя, як і будь-що інше. Як і повинно бути, постачання організму ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 693465436110
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Панкреатин 60 капсул

Vital Nutrients, Pancreatin & Ox Bile Extract, Панкреатин, 60 капсул

Опис

Забезпечення здорового травлення для вашого організму є таким же важливим для вашого щоденного способу життя, як і будь-що інше. Як і повинно бути, постачання організму поживними речовинами, які йому потрібні, є важливим процесом, а те, як ці поживні речовини синтезуються, розщеплюються та зберігаються, є складним процесом, який, чесно кажучи, може легко ускладнюватися. Недотримання здорової дієти, вживання того, що ваше тіло не звикло їсти, або навіть надмірне чи занадто мало споживання їжі можуть спричинити проблеми з травленням, які лише в деяких випадках можна вирішити природними процесами організму.

У всіх інших ситуаціях ви можете отримати допомогу від дієтичних добавок, таких як панкреатин і екстракт бичачої жовчі від Vital Nutrients. Ця натуральна суміш може допомогти в підтримці тривалого, здорового травлення.

Панкреатин, який є комбінацією кількох травних ферментів разом, включаючи амілазу, ліпазу та протеазу. Зазвичай вони виробляються підшлунковою залозою всередині організму; ви можете отримати їх із простої дози капсули з панкреатином і екстрактом бичачої жовчі. Ферменти працюють у процесі розщеплення жирів, крохмалю та пептидів, які містяться в тонкій кишці, дозволяючи їжі оброблятися таким чином, щоб не завдати шкоди жодній частині травної системи.

Панкреатин і екстракт бичачої жовчі, як і решта продуктів у сімействі Vital Nutrients, були незалежно протестовані за кількома критеріями, щоб визначити, чи відповідає він протоколу безпеки. Тести для цієї спеціальної добавки включають ефективність, залишки розчинника, кількість дріжджів і цвілі, стабільність і бактерії, а також автентичність.

Кожна пляшка з 60 рослинними капсулами панкреатину та екстракту жовчі бика від Vital Nutrients має рекомендовану дозу 1-2 капсули після їжі або за вказівкою медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https://www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Панкреатин† повної сили 500 мг / * забезпечення: Протеаза 111‚400 одиниць USP Амілаза 122‚500 одиниць USP Ліпаза 17‚750 одиниць USP Екстракт бичачої жовчі 200 мг / добова норма не встановлена. †Без лактози. Інші інгредієнти: желатинова капсула, карбонат кальцію та лейцин. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

1 або 2 капсули після їди або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати запечатаними в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовувати, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо вагітна, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Панкреатин (Pancreatin)
Douglas Laboratories, Pan-Ox-5, Панкреатин, 180 таблеток
(5)
2843 грн.
Доставка