Baby's Nordic Flora Probiotic Powder, Пробіотики, 10 пакетів

Код: 34624
Фото товару Baby's Nordic Flora Probiotic Powder, Пробіотики, 10 пакетів
Фото складу Baby's Nordic Flora Probiotic Powder, Пробіотики, 10 пакетів
Фото використання Baby's Nordic Flora Probiotic Powder, Пробіотики, 10 пакетів
Основне фото товара Baby's Nordic Flora Probiotic Powder, Пробіотики, 10 пакетів
(5)
699 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Пробіотичний порошок Babys Nordic Flora забезпечує зручну підтримку травлення для маленьких дітей завдяки широко дослідженим штамам пробіотиків, які показали свою безпечність і ефективність для немовлят ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nordic Naturals Пробіотики 10 пакетів

Baby's Nordic Flora Probiotic Powder, Пробіотики, 10 пакетів

Опис

Пробіотичний порошок Baby's Nordic Flora забезпечує зручну підтримку травлення для маленьких дітей завдяки широко дослідженим штамам пробіотиків, які показали свою безпечність і ефективність для немовлят і маленьких дітей, що розвиваються. 4 мільярди КУО Клінічно доведено, що він безпечний для немовлят і дітей молодшого віку (віком від 6 місяців до 3 років) Не потребує зберігання в холодильнику Пробіотичний порошок без смаку, без цукру Не містить алергенів Без ГМО та веганський пробіотичний порошок Baby's Nordic Flora два безпечні та ретельно вивчені пробіотичні штами — Lactobacillus rhamnosus GG та Bifidobacterium animalis ssp. lactis — для загального здоров’я та розвитку немовлят і маленьких дітей. Клінічні дослідження показали, що ці штами працюють разом, сприяючи здоров’ю шлунково-кишкового тракту, допомагаючи посилити захисні функції імунної системи та допомагаючи збалансувати мікробіом кишечника. Дослідження також показують, що ці два штами можуть сприяти стійкості до поширених інфекцій і забезпечувати додаткову підтримку імунітету для дітей, які відвідують дитячі садки. Для легкої доставки пробіотичний порошок Baby's Nordic Flora поставляється в зручних 1,5-грамових пакетах, які можна змішувати з рідиною кімнатної температури (грудним молоком, молочною сумішшю тощо) або м’якою їжею. Порошок без запаху та смаку робить його практично непомітним і добре сприймається навіть найвибагливішими їдцями.

Офіційний сайт: https: //www.nordicnaturals.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 пакет (1,5 грам) Порції в упаковці: 10 Кількість на порцію / %DV1 | %DV2 Калорії 5 / 0% / 0% Всього вуглеводів 2 г / 2% / 1% Baby's Nordic Flora Blend 100 мг / / Всього культур 4 мільярди CFU Lactobacillus rhamnosus GG / / Bifidobacterium animalis ssp. lactis / Відсоткові добові норми базуються на дієті в 1000 калорій Денна норма (DV) не встановлена ​​1Денна норма (DV) для немовлят до 12 місяців. 2Денна норма (DV) для дітей 1-3 років. Інші інгредієнти: мальтодекстрин, кукурудзяний крохмаль. Без глютену, похідних молока, пшениці, сої або штучних барвників чи ароматизаторів. Сертифікована вегетаріанська та веганська формула, ця формула без ГМО не містить алергенів, не містить молочних продуктів, глютену та сої. Веганський / без ГМО / без глютену / без пшениці / без сої

Дозування

Для немовлят і дітей раннього віку змішуйте один пакет пробіотиків з рідиною або м’якою їжею кімнатної температури один раз на день або за вказівкою педіатра чи медичного працівника. Безпечна та ефективна підтримка травлення для немовлят і малюків віком від 6 місяців до 3 років.

Запобіжні заходи

Попередження: проконсультуйтеся з педіатром вашої дитини перед використанням цього продукту, якщо ваша дитина має захворювання або приймає ліки. Зберігайте в сухому місці при кімнатній температурі або нижче. За необхідності зберігайте в холодильнику, щоб уникнути впливу температур вище 74°F (23C). Не приймайте, якщо пломба, що захищає від несанкціонованого доступу, зламана або відсутня. Зберігайте в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
Nordic Naturals, Daily Omega, Омега 3, 30 капсул
(4.9)
552 грн
У наявності
Nordic Naturals, Omega-3 690 mg, Омега-3 Лимон, 180 капсул
(4.9)
2352 грн
Доставлення