Premier Research Labs, Adaptogen-R3, Адаптоген, 90 капсул

Код: 34758
Фото товару Premier Research Labs, Adaptogen-R3, Адаптоген, 90 капсул
Фото складу Premier Research Labs, Adaptogen-R3, Адаптоген, 90 капсул
Фото використання Premier Research Labs, Adaptogen-R3, Адаптоген, 90 капсул
Основне фото товара Premier Research Labs, Adaptogen-R3, Адаптоген, 90 капсул
(5)
1747 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Дієтична добавка 90 капсул рослинного походження Прем’єр-формула адаптогенної та стресової підтримки* • Повноспектральна адаптогенна формула • Підтримує випадкові розумові та фізичні стреси* • Підтримує здоров’я ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Premier Research Labs Адаптоген 90 капсул

Premier Research Labs, Adaptogen-R3, Адаптоген, 90 капсул

Опис

Дієтична добавка 90 капсул рослинного походження Прем’єр-формула адаптогенної та стресової підтримки* • Повноспектральна адаптогенна формула • Підтримує випадкові розумові та фізичні стреси* • Підтримує здоров’я серцево-судинної системи та обміну речовин* • Містить добре відомий ботанічний адаптоген, родіолу рожеву Представляємо видатну клас трав, які називаються адаптогенами ЧАС ВІДЧУВАЄТЕ ВИ СТРЕС? Представляємо видатний клас трав, які називаються адаптогенами. Адаптоген — це рослина, яка має унікальну здатність «пристосовувати» свою функцію відповідно до конкретних потреб вашого організму, наприклад сприяти здоровій реакції на випадковий стрес. Adaptogen-R3 від Premier Research Labs — це комплексна мультиботанічна формула, яка сприяє всьому адаптогенному процесу, одночасно допомагаючи пом’якшити випадковий розумовий і фізичний стрес. ЗОЛОТИЙ КОРІНЬ Адаптоген-R3 містить відомий ботанічний адаптоген родіолу рожеву. Родіола, також відома як золотий корінь, є витривалою сибірською рослиною, яка традиційно використовується протягом сотень років. Великі дослідження показали, що родіола має цілий ряд цінних властивостей, включаючи підтримку при випадковому розумовому та фізичному стресі, а також серцево-судинну систему та метаболічний стан. ІДЕАЛЬНА АДАПТОГЕННА СУМІШ На додаток до Rhodiola‚ Rhodiola Pro Blend‚ одна з трьох сумішей, що містяться в Adaptogen-R3‚ також містить відомі рослинні компоненти: корінь елеутеро, корінь американського женьшеню, опунція та корінь маки – для створення ідеальної адаптогенної суміші. Дві додаткові ключові біосумісні суміші завершують «Ефект вищої якості» цього продукту. Усі ці переваги без додавання допоміжних речовин! І жодних доданих‚ сумнівних наповнювачів, таких як стеарат магнію! Просто вегетаріанські капсули, що містяться в пляшці Violite спеціального кольору, яка захищає дорогоцінні поживні речовини, блокуючи світлові частоти. Так, дослідницькі лабораторії Premier дуже ретельно дбають про свої поживні речовини, поки вони не дістануться до вас! ОДИН З ФАВОРИТІВ ПРЕМ'ЄРНИХ ДОСЛІДНИЦЬКИХ ЛАБОРАТОРІЙ! Premier Research Labs рекомендує приймати по 3 капсули щодня. Це чудовий продукт для вашого надзвичайно зайнятого клієнта типу А або просто для людини, яка потребує якісної підтримки в разі періодичного стресу. Завдяки своїм різноманітним ефектам Adaptogen-R3 є одним із 10 їхніх найкращих продуктів і улюбленим клієнтом. Тепер ви можете почати день зі смаком і повною ботанічної підтримкою - Adaptogen-R3! З новим класом високоякісних харчових продуктів, які пропонують вам найвищу технологію адаптогенних поживних речовин. Справжнє відновлення має відбуватися зсередини. Вони настійно рекомендують додавати Adaptogen-R3 до вашої щоденної основної добавки.

Офіційний сайт: http://prlabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Суміш родіоли Pro 635 мг / * Екстракт родіоли рожевої (корінь) (мінімум 1% салідрозидів)‚ Елеутеро (корінь) (Eleutherococcus senticosus)‚ Органічна опунція (лист) (Opuntia) ficus indica)‚ Органічна мака (корінь) (Lepidium meyenii) SynerPro Support Blend 450 мг / * Органічний рисовий концентрат (Oryza sativa)‚ Індонезійська кориця (кора) (Cinnamomum burmannii) CordyPro Blend 288 мг / * Органічна куркума (корінь) (Curcuma longa) ‚ Екстракт ферментованого кордицепса (міцелію) (Cordyceps sinensis) *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: рослинні капсули (гідроксипропілметилцелюлоза). Гарантія якості PRL / чистий веганський / чистота перевірена / без додавання стеарату магнію / рослинні види підтверджені / фітокриміналістично перевірено на домішки / без хімічної або радіаційної стерилізації / патогенна мікробіологія проведена / перевірено на важкі метали / ефективність перевірена / вегетаріанське вироблено на підприємстві, сумісному з cGMP, для кращої якості гарантія якості.

Дозування

Приймайте 3 капсули під час сніданку або до 14:00 або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Пломба фальсифікатора: використовуйте лише якщо пломба не пошкоджена. Проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо ви годуєте грудьми/годуєте грудьми, приймаєте ліки або маєте захворювання, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Адаптоген (Adaptogen)
Premier Research Labs, Premier EFAs Liquid, Омега 3 6 9, 235 мл
(5)
1222 грн.
Доставка