Progressive Labs, Digestin, Ферменти, 60 капсул

Код: 34783
Фото товару Progressive Labs, Digestin, Ферменти, 60 капсул
Фото складу Progressive Labs, Digestin, Ферменти, 60 капсул
Фото використання Progressive Labs, Digestin, Ферменти, 60 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, Digestin, Ферменти, 60 капсул
(5)
1751 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Правильне травлення має вирішальне значення для загального здоровя. Органи, які містяться у вашій травній системі, включають стравохід, шлунок, підшлункову залозу, тонкий і товстий кишечник, печінку ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Ферменти 60 капсул

Progressive Labs, Digestin, Ферменти, 60 капсул

Опис

Правильне травлення має вирішальне значення для загального здоров’я. Органи, які містяться у вашій травній системі, включають стравохід, шлунок, підшлункову залозу, тонкий і товстий кишечник, печінку та жовчний міхур. Крім того, зуби, язик, слинні залози та нирки працюють із травним трактом для обробки їжі. Кожна частина відіграє важливу роль у правильному травленні. Якщо ви не можете належним чином перетравлювати їжу, ви можете зіткнутися з масою неприємних проблем з травленням, включаючи гази, здуття живота, запори, синдром подразненого кишечника та коліт.

Щоб підтримувати ефективне травлення, ці органи повинні працювати належним чином. Ви повинні харчуватися здоровою їжею, яка включає правильні поживні речовини та ферменти. Ви можете отримати ці поживні речовини, регулярно дотримуючись добре збалансованої дієти, яка включає багато фруктів, овочів, молочних продуктів і цільнозернових продуктів. Якщо це легше сказати, ніж зробити, ви можете приймати щоденну добавку.

Digestin від Progressive Labs містить ферменти, які впливають на всю травну систему. Ці ферменти створені для сприяння здоровому та ефективному травленню. Деякі інгредієнти, що містяться в цьому продукті, включають:

Рекомендоване дозування Digestin Progressive Labs становить 1 капсулу на день. Кожен флакон містить 60 капсул.

Progressive Labs є сімейним виробником і розповсюджувачем харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www. progressivelabs. com

Інгредієнти

Кожна капсула містить: Шлункова фаза: Пепсин 1: 10‚000 30 мг Бетаїн HCl 115 мг Шлункова речовина 5 мг Ентеральна фаза: Панкреліпаза 100 мг Папаїн 100 мг Целюлаза 2 мг Дуоденальна речовина (джерело свиней) 5 мг Екстракт бичачої жовчі 50 мг Ферментативна активність на капсулу: Пептична 300‚000 одиниць FCC Papaic 600‚000 одиниць USP Протеолітична 10‚000 одиниць USP Діастатична 10‚000 одиниць USP Ліполітична 2‚400 одиниць USP Целюлолітична 20‚000 одиниць мК

Дозування

Одна капсула на день під час їжі або більше за вказівкою лікаря

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)