Progressive Labs, Vital Immunity, Підтримка імунітету, 30 капсул

Код: 34794
Фото товару Progressive Labs, Vital Immunity, Підтримка імунітету, 30 капсул
Фото складу Progressive Labs, Vital Immunity, Підтримка імунітету, 30 капсул
Фото використання Progressive Labs, Vital Immunity, Підтримка імунітету, 30 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, Vital Immunity, Підтримка імунітету, 30 капсул
(5)
1909 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 31.05.2024, без передоплати
Щоб підвищити силу вашої імунної системи, ви можете зробити кілька кроків. По-перше, не бути курцем чи алкоголіком, безумовно, є сильним початком. Однак, крім цього, правильне ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Підтримка імунітету 30 капсул

Progressive Labs, Vital Immunity, Підтримка імунітету, 30 капсул

Опис

Щоб підвищити силу вашої імунної системи, ви можете зробити кілька кроків. По-перше, не бути курцем чи алкоголіком, безумовно, є сильним початком. Однак, крім цього, правильне харчування також надзвичайно невід'ємне. Здорова їжа, як-от фрукти, овочі та цільні зерна, може допомогти забезпечити організм поживними речовинами, необхідними для підтримки нормального функціонування імунної системи. Проблема полягає в тому, що не завжди легко правильно харчуватися, особливо через роботу, школу, напружений графік тощо. Ось чому існують деякі добавки для імунної системи, які спеціально розроблені, щоб, можливо, заповнити прогалини нездорової дієти.

Vital Imunity від Progressive Labs є однією з таких добавок для імунітету, яка містить кілька природних рослинних сполук, щоб захистити ваше тіло від вільних радикалів. Ось деякі інгредієнти, які ви знайдете в кожній овочевій капсулі:

Концентрат насіння брокколі, який містить вітамін С, який усуває вільні радикали (атоми з неспареними електронами), які можуть завдати шкоди вашим клітинам. Концентрат насіння брокколі також містить сульфорафан глюкозинолат (також відомий як SGS), який, можливо, зміцнить імунну систему.

Добавка для імунної системи Progressive Labs також містить індол-3-карбінол (також відомий як I3C)‚ речовина, яка міститься в деяких овочах і має можливу антиоксидантну дію.

Vital Immunity також містить розторопшу, рослину, яка має численні лікувальні властивості. Наприклад, було припущено, що розторопша може допомогти підтримувати здоров’я печінки, захищаючи клітини печінки. Крім того, деякі дослідження також говорять про те, що розторопша може проявляти антиоксидантну та протизапальну дію.

Одна пляшка Progressive Labs Vital Imunity забезпечує запас приблизно на місяць, якщо приймати її в рекомендованій дозі одна капсула на день.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www. progressivelabs. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 овочева капсула хлорофілу на порцію / брокколі-333 мг / концентрат з насіння сульфорафану у вигляді глюкорафаніну / екстракт розторопші (трава) 125 мг / силімарин з екстракту розторопші 100 мг / індол-3-карбінол 10 0 мг / Диіндоліметан 15 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: гіпромелоза (рослинні капсули), рослинний стеарат магнію, хлорофіл. Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому NSF GMP.

Дозування

Приймайте одну рослинну капсулу хлорофілу щодня або більше за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Смуга, що захищає від пошкоджень, навколо кришки та ущільнювача на пляшці. Не використовуйте, якщо пломба зламана або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка імунітету (Immune Support)