Progressive Labs, Gynecrine, Мультивітаміни для жінок, 120 капсул

Код: 34817
Фото товару Progressive Labs, Gynecrine, Мультивітаміни для жінок, 120 капсул
Фото складу Progressive Labs, Gynecrine, Мультивітаміни для жінок, 120 капсул
Фото використання Progressive Labs, Gynecrine, Мультивітаміни для жінок, 120 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, Gynecrine, Мультивітаміни для жінок, 120 капсул
(5)
2116 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
Gynecrine від Progressive Labs це полівітаміни для жінок, призначені для забезпечення харчування, необхідного для зміцнення жіночого здоровя та благополуччя. Деякі з його основних інгредієнтів ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Мультивітаміни для жінок 120 капсул

Progressive Labs, Gynecrine, Мультивітаміни для жінок, 120 капсул

Опис

Gynecrine від Progressive Labs — це полівітаміни для жінок, призначені для забезпечення харчування, необхідного для зміцнення жіночого здоров’я та благополуччя. Деякі з його основних інгредієнтів включають:

Вітамін С

Це один із тих найважливіших вітамінів, які необхідні нашому організму для функціонування, але ми повинні отримувати його з дієтичних джерел, таких як їжа або Gynecrine Progressive Labs. Саме в сезон застуди та грипу популярність вітаміну С починає різко зростати. Це пов’язано з тим, що здоровий рівень вітаміну С співпадає зі здоровою імунною системою. Деякі люди також приймають вітамін С, щоб, можливо, усунути погану концентрацію та навіть поганий настрій. Він також використовується для можливої ​​підтримки здоров’я серцево-судинної системи.

Вітамін Е

Цей жиророзчинний вітамін іноді використовують жінки через його можливу здатність полегшувати симптоми ПМС. Деякі люди також приймають вітамін Е через його потенціал як підсилювача енергії та ймовірність того, що він може зменшити пошкодження м’язів після тренування. Також було припущено, що вітамін Е має антиоксидантні властивості, що означає, що він може націлюватися на вільні радикали та знищувати їх. Це атоми в нашому тілі, які мають неспарені електрони, які можуть становити ризик для здоров’я.

Фолієва кислота

Дефіцит фолієвої кислоти може призвести до серйозних проблем зі здоров'ям. Зокрема, низький рівень фолієвої кислоти в крові може спричинити розвиток у людини анемії, стану, що характеризується відсутністю еритроцитів (гемоглобіну) у нашій крові. Крім того, фолієва кислота є необхідним компонентом для синтезу (створення) ДНК і РНК.

Рибофлавін

Також відомий як вітамін В2, рибофлавін відіграє кілька важливих ролей у нашому організмі. Для підтримки належного функціонування та росту нашої шкіри та травного тракту необхідний здоровий рівень рибофлавіну. Рибофлавін також використовується нашим тілом для обміну енергії.

Gynecrine складається з багатьох інших інгредієнтів, таких як вітамін D-3, біотин, магній, інозит, тіамін, запатентована суміш можливо корисних інгредієнтів, а також багато іншого.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Вітамін А (у вигляді бета-каротину) 3‚000 МО / 60% Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 500 мг / 833% Вітамін D-3 (у вигляді холекальциферолу) 400 МО / 100% вітамін Е (d-альфа-токоферилсукцинат) 100 МО / 333% тіамін (B-1) 25 мг / 1‚667% рибофлавін (B-2) 25 мг / 1‚471% вітамін B-6 (у вигляді піридоксину HCl) 25 мг / 1 '250% фолатів (фолієва кислота) 400 мкг / 100% біотин 50 мкг / 17% пантотенової кислоти (як кальцієвий пантотенат) 100 мг / 1000% йоду (з морської водорості) 150 мкг / 100% магнію (як магнієвий аскорбат) 125 мг / 31% Цинк (як амінокислотний хелат цинку) 15 мг / 100% марганець (як амінокислотний хелат марганцю) 20 мг / 1‚000% хром (як нікотинат хрому) 200 мкг / 167% тирозин (L-тирозин) 250 мг / лізин (L-лізин) ) 250 мг / PABA (параамінобензойна кислота) 100 мг / Комплекс біофлавоноїдів 5X 120 мг / Холін (у вигляді холіну бітартрат) 50 мг / Інозитол 50 мг / Запатентована суміш залоз 300 мг / Свинячі яєчники, молочні залози та надниркові залози‚ бичачий концентрати гіпофіза і печінки. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: рослинний стеарат, желатин. (Містить сою).

Дозування

Приймайте чотири капсули на день або більше за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Смуга, що захищає від пошкоджень, навколо кришки та ущільнювача на пляшці. Не використовуйте, якщо пломба зламана або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей. Застереження щодо алергенів: містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни для жінок (Women's Multivitamins)