Progressive Labs, БП Натурал, BP Natural, 120 капсул

Код: 34844
Фото товару Progressive Labs, БП Натурал, BP Natural, 120 капсул
Фото складу Progressive Labs, БП Натурал, BP Natural, 120 капсул
Фото використання Progressive Labs, БП Натурал, BP Natural, 120 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, БП Натурал, BP Natural, 120 капсул
(5)
3064 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
BP Natural від Progressive Labs — це харчова серцево-судинна добавка, яка містить кілька інноваційних і перевірених часом інгредієнтів, які можуть вирішити певні серцево-судинні проблеми, такі ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 351821004754
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs BP Natural 120 капсул

Progressive Labs, БП Натурал, BP Natural, 120 капсул

Опис

BP Natural від Progressive Labs — це харчова серцево-судинна добавка, яка містить кілька інноваційних і перевірених часом інгредієнтів, які можуть вирішити певні серцево-судинні проблеми, такі як артеріальний тиск і функція ендотелію. Деякі з цих інгредієнтів включають:

Екстракт граната Pomella

Екстракт граната останнім часом приділяє велику увагу. Це тому, що останні дослідження показують, що гранати (на додаток до інших переваг для здоров’я) можуть містити більше антиоксидантів, ніж зелений чай або, можливо, навіть чорниця. Progressive Labs з гордістю представляє екстракт граната Pomella в BP Natural через його біодоступність (ступінь і швидкість поглинання), а також вміст пунікалагіну та поліфенолів. Є деякі натяки, що екстракт граната також може регулювати розширення кровоносних судин, що, у свою чергу, може контролювати артеріальний тиск.

Екстракт виноградних кісточок

Окрім проведених досліджень, багато людей вважають, що екстракт виноградних кісточок може бути корисним для здоров’я серцево-судинної системи. Вважається також, що екстракт виноградних кісточок містить високу концентрацію вітаміну Е, флавоноїдів, лінолевої кислоти (омега-6 жирної кислоти) та OPC (містять проціанідини, які можуть пригнічувати вироблення ендотеліну-1, білка, пов’язаного зі звуженням кровоносних судин).

Екстракт кореня споришу японського

Його ще називають Hu Zhang у Китаї та мексиканським бамбуком у Північній Америці. Горець японський (polygonum cuspidatum) є рослиною, яка, на думку деяких людей, може вирішити певні серцево-судинні проблеми. Наприклад, спориш японський використовувався для можливого лікування затвердіння артерій і високого рівня холестерину. Також відомо, що екстракт японського споришу містить ресвератрол, природний фенол і фітоалексин. Останнім часом ресвератрол привертає увагу через те, що його можна культивувати та використовувати для отримання численних переваг для здоров’я.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http://www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Кількість на порцію: Екстракт граната Pomella 30% Punicalagins 400 мг Комплекс куркуміну C3 375 мг MegaNatural-BP Екстракт виноградних кісточок, 90% поліфенолів 150 мг Екстракт кореня японського споришу 65 мг Ресвератрол (з японського споришу) 13 мг Інші інгредієнти: желатин, рисове борошно ‚ рослинний стеарат.

Дозування

Дві капсули вранці та дві капсули перед сном‚ або за вказівкою лікаря. Продається лише для видачі ліцензованим медичним працівником.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Ecological Formulas, Sphingolin, Сфінголін, 60 капсул
(5)
1121 грн.
Доставка