Progressive Labs, Kelp, Ламінария, 100 капсул

Код: 34859
Фото товару Progressive Labs, Kelp, Ламінария, 100 капсул
Фото складу Progressive Labs, Kelp, Ламінария, 100 капсул
Фото використання Progressive Labs, Kelp, Ламінария, 100 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, Kelp, Ламінария, 100 капсул
(5)
1016 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Протягом тривалого часу морську водорость рекламували як засіб від багатьох хвороб. Ламінарія - це морський овоч, який росте в океанах по всьому світу. З огляду ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Ламінария 100 капсул

Progressive Labs, Kelp, Ламінария, 100 капсул

Опис

Протягом тривалого часу морську водорость рекламували як засіб від багатьох хвороб. Ламінарія - це морський овоч, який росте в океанах по всьому світу. З огляду на це, існує кілька різновидів ламінарії; три найпоширеніші види, які використовуються в дієтичних добавках, це ламінарія, міхурник і скеля.

Ламінарія в добавці Kelp від Progressive Labs - це міхура. Таким чином, ця дієтична добавка містить численні необхідні вітаміни та мінерали, такі як залізо, калій, кальцій та фосфор. Морська ламінарія також постачає ваш організм білком, ніацином і вітаміном А.

Що справді важливо в цій добавці з ламінарії, так це те, що вона, як і більшість морських рослин, містить йод. Наше тіло не може виробляти йод‚ а це означає, що ми повинні отримувати його з дієти або дієтичних добавок. Йод необхідний для підтримки здорової функції щитовидної залози, а також, можливо, підвищення рівня енергії та метаболізму. Брак йоду може спричинити дефіцит йоду‚ що може призвести до можливого безпліддя у жінок‚ аутоімунного захворювання з центром у щитовидній залозі‚ тощо. Ось чому Kelp від Progressive Labs забезпечує дозу ламінарії міхурової, щоб не тільки сприяти загальному здоров’ю, але й спеціально забезпечити ваше тіло необхідним йодом.

Ваше тіло також може легко засвоювати мінерали, які містяться в морській ламінарії. Це чудово, оскільки ці мінерали допомагають у процесі травлення та можуть виправити деякі харчові недоліки. Ламінарія також може підтримувати здоров’я мозку, імунітет та міцність кісток, одночасно запобігаючи легкій анемії.

Рекомендоване дозування Kelp від Progressive Labs — одна капсула на день. Кожна пляшка містить 100 рослинних капсул‚ яких вистачить більше ніж на три місяці при стандартному дозуванні.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http://www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 овочева капсула Кількість на порцію / йод (з водоростей) 500 мкг / 333% водоростей Атлантичного моря 100 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: рисове борошно, гіпромелоза (рослинні капсули). Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому NSF GMP.

Дозування

Приймайте одну капсулу щодня або більше за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Смуга, що захищає від пошкоджень, навколо кришки та ущільнювача на пляшці. Не використовуйте, якщо пломба зламана або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ламінария (Kelp)