U-Tract Complete, Підтримка сечового міхура, 76 г

Код: 34884
Фото товару U-Tract Complete, Підтримка сечового міхура, 76 г
Фото складу U-Tract Complete, Підтримка сечового міхура, 76 г
Фото використання U-Tract Complete, Підтримка сечового міхура, 76 г
Основне фото товара U-Tract Complete, Підтримка сечового міхура, 76 г
2653 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Інфекції сечовивідних шляхів можуть спричинити часте, сильне бажання сходити в туалет. На додаток до цієї незручності ІСШ можуть викликати біль або печіння під час сечовипускання. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Підтримка сечового міхура 76 г

U-Tract Complete, Підтримка сечового міхура, 76 г

Опис

Інфекції сечовивідних шляхів можуть спричинити часте, сильне бажання сходити в туалет. На додаток до цієї незручності ІСШ можуть викликати біль або печіння під час сечовипускання. Потенційні симптоми включають сечу, яка виглядає каламутною або має сильний запах. Жінки, які страждають на ІСШ, часто відчувають біль у тазу, тоді як чоловіки, ймовірно, більше відчувають біль у прямій кишці.

Інфекція сечовивідних шляхів може виникнути в будь-якій частині сечовивідних шляхів, включаючи уретру, сечовий міхур або нирки. Вони частіше зустрічаються у жінок, ніж у чоловіків, через близькість піхви до заднього проходу, що полегшує проникнення бактерій в організм і інфікування сечовивідних шляхів. Якщо ІМП не лікувати, це може призвести до незворотних пошкоджень.

Хоча інфекції сечовивідних шляхів зазвичай лікуються за допомогою антибіотиків, зазвичай краще уникати розвитку ІМП. Цього можна досягти, вживаючи багато води для промивання сечовивідних шляхів, особливо після сексу. На додаток до цього ви можете розглянути можливість прийому добавки, як-от U-Tract Complete від Progressive Labs, яка містить ряд екстрактів, які підтримують загальне здоров’я сечовивідних шляхів.

Ця порошкоподібна добавка містить такі інгредієнти:

Рекомендований розмір порції U-Tract Complete Powder від Progressive Labs — одна округла мірна ложка, змішана з будь-яким нецитрусовим напоєм, три-чотири рази на день. Кожен контейнер містить 76 грамів (майже три унції) порошку.

Progressive Labs є сімейним виробником і розповсюджувачем харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (3 грами) Порції в упаковці: Приблизно 25 Кількість на порцію / D-манноза 1,9 г / Кранбуміцин Екстракт журавлини 1,0 г / Екстракт гибискуса (квітки) UTIRose 150 мг / Денна норма не встановлена. (Не містить дріжджів, барвників чи консервантів). Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому NSF GMP.

Дозування

Змішайте 1 округлу мірну ложку з водою або нецитрусовим соком і пийте 3 або 4 рази на день. Продовжуйте, доки стан не проясниться. Потім приймайте по 1 мірній ложці двічі на день ще 2-3 дні. При деяких важких станах дозу можна подвоїти. Можна приймати під час або між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Смуга, що захищає від пошкоджень, навколо кришки та ущільнювача на пляшці. Не використовуйте, якщо пломба зламана або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей. (Продається за вагою, а не за обсягом. Об’єм може змінюватися).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка сечового міхура (Urinary Support)