Priority One, Beta Glucan 13/16, Бета глюкан D глюкан, 100 капсул

Код: 34946
Фото товару Priority One, Beta Glucan 13/16, Бета глюкан D глюкан, 100 капсул
Фото складу Priority One, Beta Glucan 13/16, Бета глюкан D глюкан, 100 капсул
Фото використання Priority One, Beta Glucan 13/16, Бета глюкан D глюкан, 100 капсул
Основне фото товара Priority One, Beta Glucan 13/16, Бета глюкан D глюкан, 100 капсул
(5)
4271 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Якщо ви часто хворієте, можливо, у вас слабка імунна система. Слабка імунна система може бути наслідком неправильного харчування, впливу пестицидів і хімікатів або відсутності фізичних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 815354020181
Вага: 0.45 кг

Priority One Бета глюкан D глюкан 100 капсул

Priority One, Beta Glucan 13/16, Бета глюкан D глюкан, 100 капсул

Опис

Якщо ви часто хворієте, можливо, у вас слабка імунна система. Слабка імунна система може бути наслідком неправильного харчування, впливу пестицидів і хімікатів або відсутності фізичних вправ. Імунні розлади Імунні розлади, певні ліки та хіміотерапія також можуть зробити вас більш сприйнятливими до інфекції. Харчування, багате фруктами та овочами, регулярна фізична активність та уникання пестицидів і токсинів, наскільки це можливо, можуть допомогти зміцнити вашу імунну систему. Однак іноді зміни способу життя недостатньо. У таких випадках бета-глюкан Priority One 500 мг може створити імунітет.

Бета-глюкан 500 мг містить бета-глюкан, який є комбінацією багатьох вуглеводів (цукрів), які містяться в пекарських дріжджах, а також у грибах шиітаке та певних злаках. Ваш організм не виробляє цю речовину природним шляхом, тому він повинен отримувати її з їжі або добавок. Може бути важко отримати достатню кількість бета-глюкану у вашому раціоні для зміцнення вашої імунної системи, тому прийом цих вегетаріанських капсул може бути правильним для вас. Бета-глюкан діє, стимулюючи клітини імунної системи, які називаються макрофагами, які атакують бактерії, віруси та інших загарбників; вони стимулюють інші компоненти імунної системи також атакувати цих загарбників.

Бета-1‚ 3-D глюкан є основним інгредієнтом бета-глюкану 500 мг від Priority One. Приймайте дві капсули бета-глюкану 500 мг на день, якщо інше не рекомендовано вашим лікарем.

Як виробник високоякісних натуральних продуктів для здоров’я та харчування, Priority One прагне обслуговувати медичних працівників і пацієнтів. Priority One – це сімейна компанія, заснована чверть століття тому. Його увага зосереджена на розробці потужних, безпечних та ефективних харчових добавок, які покращують життя користувачів.

Офіційний сайт: http://www.priorityonevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: одна (1) вегетаріанська капсула Кількість на порцію / бета (1‚3/1‚6) D-глюкан 500 мг / добова норма в США не встановлена. Інші інгредієнти: діоксид кремнію, вегетаріанська капсула (гіпромелоза, очищена вода). Не містить консервантів. Без бісфенолу А (BPA) і фталатів. Без ГМО. Сертифікат GMP. Вегетаріанська рецептура.

Дозування

Приймайте одну (1) капсулу щодня, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Тримайте контейнер щільно закритим, зберігайте в прохолодному, сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей. Тільки для професійного використання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Бета глюкан D глюкан (Beta D Glucan)