Priority One, Potassium Orotate, Калій, 100 капсул

Код: 34959
Фото товару Priority One, Potassium Orotate, Калій, 100 капсул
Фото складу Priority One, Potassium Orotate, Калій, 100 капсул
Фото використання Priority One, Potassium Orotate, Калій, 100 капсул
Основне фото товара Priority One, Potassium Orotate, Калій, 100 капсул
(5)
3063 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Калій - це мінерал, який підтримує здоров'я. Він присутній у вашому тілі в невеликих кількостях, і його головна функція — регулювати кількість рідини в крові ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 815354021096
Вага: 0.45 кг

Priority One Калій 100 капсул

Priority One, Potassium Orotate, Калій, 100 капсул

Опис

Калій - це мінерал, який підтримує здоров'я. Він присутній у вашому тілі в невеликих кількостях, і його головна функція — регулювати кількість рідини в крові та клітинах. Він також підтримує правильну роботу м’язів, допомагає надсилати нервові сигнали та сприяє здоровому травленню.

Щоб забезпечити достатнє споживання калію, вам потрібно щодня їсти продукти, багаті калієм. Гарними дієтичними джерелами цього мінералу є апельсини, картопля, банани, помідори, м’ясо, молоко, шпинат і йогурт. Потенційні побічні ефекти низького рівня калію включають м’язовий біль і слабкість, незрозумілу втому, сплутаність свідомості, сухість шкіри та проблеми з запам’ятовуванням. Якщо у вас є будь-який із цих симптомів, лікар може виміряти рівень калію за допомогою аналізу крові.

Дефіцит калію вказує на стан, який називається гіпокаліємією. У вас може розвинутися гіпокаліємія, якщо ви нещодавно страждали від діареї та блювоти, у вас був стан, який спричиняє надмірне потовиділення, або через недостатнє споживання їжі. Це також може виникнути, якщо ви приймаєте такі ліки, як діуретики (водогінні таблетки), або через деякі довгострокові захворювання.

Калію оротат 500 мг від Priority One може допомогти вам впоратися з низьким рівнем калію. Ці вегетаріанські капсули містять оротову кислоту разом з калієм; хімічна речовина та мінерал працюють разом, щоб підвищити здатність вашого організму засвоювати та використовувати калій.

Кожна пляшка оротату калію Priority One 500 мг містить 100 капсул, яких вам вистачить приблизно на три місяці, якщо ви приймаєте одну капсулу щодня, якщо інше не призначено лікарем.

Як виробник високоякісних натуральних продуктів для здоров’я та харчування, Priority One прагне обслуговувати медичних працівників і пацієнтів. Priority One – це сімейна компанія, заснована чверть століття тому. Його увага зосереджена на розробці потужних, безпечних та ефективних харчових добавок, які покращують життя користувачів.

Офіційний сайт: http://www.priorityonevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: одна (1) вегетаріанська капсула Кількість на порцію / Калій (з 500 мг оротату/карбонату калію) 99 мг / 3% добової норми США не встановлено. Інші інгредієнти: рисовий хелат‚ вегетаріанська капсула (гіпромелоза‚ очищена вода). Не містить консервантів. Без бісфенолу А (BPA) і фталатів. Без ГМО. Сертифікат GMP. Вегетаріанська рецептура.

Дозування

Приймайте одну (1) капсулу щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Деякі ліки можуть взаємодіяти з калієм, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Тримайте контейнер щільно закритим, зберігайте в прохолодному, сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Калій (Potassium)