Priority One, Cal Mag Plus Vitamin D3, Кальцій Магній D3, 90 капсул

Код: 35118
Фото товару Priority One, Cal Mag Plus Vitamin D3, Кальцій Магній D3, 90 к...
Фото складу Priority One, Cal Mag Plus Vitamin D3, Кальцій Магній D3, 90 к...
Фото використання Priority One, Cal Mag Plus Vitamin D3, Кальцій Магній D3, 90 к...
Основне фото товара Priority One, Cal Mag Plus Vitamin D3, Кальцій Магній D3, 90 к...
(5)
2118 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Хоча ви, ймовірно, докладаєте чимало зусиль, щоб залишатися здоровим, у вашому раціоні все одно може бути відсутнім оптимальний рівень життєво важливих поживних речовин, таких як ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Priority One Кальцій Магній D3 90 капсул

Priority One, Cal Mag Plus Vitamin D3, Кальцій Магній D3, 90 капсул

Опис

Хоча ви, ймовірно, докладаєте чимало зусиль, щоб залишатися здоровим, у вашому раціоні все одно може бути відсутнім оптимальний рівень життєво важливих поживних речовин, таких як кальцій, магній і вітамін D. Ці поживні речовини важливі не лише для здоров’я зубів і кісток, але й для вашого настрою та імунна система. Ось чому високоякісна добавка може бути зручним способом підтримувати оптимальне здоров’я.

Cal Mag Plus Vitamin D3 від Priority One поєднує в собі кальцій, магній та вітамін D-3 в одній вегетаріанській капсулі, яка здатна допомогти організму різними способами.

Вітамін D-3 має багато переваг, таких як:

Кальцій допомагає будувати міцні кістки, зуби та здорові м’язи. Цей мінерал також уповільнює руйнування зубної емалі та допомагає зняти навантаження на серце. Поєднання кальцію з магнієм і вітаміном D допомагає прискорити засвоєння кальцію, забезпечуючи максимальну користь від усіх трьох поживних речовин.

Магній допомагає полегшити біль, оскільки він розслабляє ваші м’язи та дозволяє зняти м’язову напругу. Це також допомагає запобігти втомі та судомам, які можуть виникнути через дефіцит магнію. Магній навіть допомагає при проблемах з диханням, розслабляючи звужені стінки легенів, щоб полегшити дихання.

Одна пляшка Cal Mag Plus Vitamin D3 містить 90 капсул, яких вистачить на два місяці залежно від вашої дози.

Як виробник високоякісних натуральних продуктів для здоров’я та харчування, Priority One прагне обслуговувати медичних працівників і пацієнтів. Priority One – це сімейна компанія, заснована чверть століття тому. Його увага зосереджена на розробці потужних, безпечних та ефективних харчових добавок, які покращують життя користувачів.

Офіційний сайт: http://www.priorityonevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: Три (3) вегетаріанські капсули. Кількість на порцію / Вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу) 600 МО / 150% Кальцій (у вигляді цитрату кальцію, рисового хелату, аспартат-карбонат гідроксиду) 758 мг / 76% Магнію (у вигляді рисового хелату магнію, оксиду цитрату) 293 мг / 73% добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: Бета-циклодекстрин‚ вегетаріанська капсула (гіпромелоза‚ очищена вода). Не містить консервантів. Без бісфенолу А (BPA) і фталатів. Без ГМО. Сертифікат GMP. Вегетаріанська рецептура.

Дозування

Приймайте від однієї (1) до трьох (3) капсул тричі на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Тримайте контейнер щільно закритим, зберігайте в прохолодному, сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій Магній D3 (Calcium Magnesium D3)