DaVinci Laboratories, L-Theanine 200 mg, L-Теанін, 120 капсул

Код: 35174
Фото товару DaVinci Laboratories, L-Theanine 200 mg, L-Теанін, 120 капсул
Фото складу DaVinci Laboratories, L-Theanine 200 mg, L-Теанін, 120 капсул
Фото використання DaVinci Laboratories, L-Theanine 200 mg, L-Теанін, 120 капсул
Основне фото товара DaVinci Laboratories, L-Theanine 200 mg, L-Теанін, 120 капсул
(5)
4104 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.08.2024, без передоплати
Дієтична добавка, яка сприяє відпочинку. L-теанін продемонстрував здатність сприяти глибокому розслабленню мязів і покращенню якості сну. Він відомий своєю заспокійливою дією на мозок і, як ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

DaVinci Laboratories L-Теанін 120 капсул

DaVinci Laboratories, L-Theanine 200 mg, L-Теанін, 120 капсул

Опис

Дієтична добавка, яка сприяє відпочинку. L-теанін продемонстрував здатність сприяти глибокому розслабленню м’язів і покращенню якості сну. Він відомий своєю заспокійливою дією на мозок і, як показано, підтримує підвищену концентрацію та зосередженість, одночасно зменшуючи дратівливість. DaVincis L-Theanine — це бренд Suntheanine, що означає, що це 100% чистий L-Theanine у ​​запатентованій формі фармацевтичного класу. Рекомендовано для: - Управління стресом. - Релаксація. - Зменшення дратівливості. Про L-теанін L-теанін — це природна амінокислота, що міститься в зеленому чаї, і є похідною глутамінової кислоти, основного нейромедіатора в мозку. L-теанін відомий своєю заспокійливою дією на мозок і, як було показано, підтримує концентрацію та зосередженість, а також зменшує дратівливість і поганий настрій. Він безпосередньо стимулює вироблення альфа-хвиль мозку, надаючи тілу відчуття глибокої релаксації та розумової активності без сонливості. L-теанін дозволяє організму виробляти інші заспокійливі амінокислоти, такі як дофамін, ГАМК і триптофан, і допомагає зосередитися, зосередитися, глибоко розслабити м’язи та покращити якість сну. Показано, що L-теанін також допомагає регулювати артеріальний тиск у межах норми. L-теанін благотворно впливає на нервову та серцево-судинну системи. L-Theanine від DaVinci Laboratories – це бренд Suntheanine від Taiyo International‚ Inc., який було ретельно досліджено. Дослідження Suntheanine включають зменшення стресу та дратівливості, сприяння розслабленню, якість сну, навчання та концентрацію. Торгова марка Suntheanine L-Theanine структурно ідентична з’єднанню L-Theanine, яке природно міститься в зеленому чаї. Однак слід зазначити, що всі згадані дослідження проводилися з використанням марки Suntheanine, а не L-Theanine з екстракту зеленого чаю. L-Theanine можна використовувати щодня або просто тоді, коли вам потрібно розслабитися. L-Theanine від Suntheanine підтримує розслаблення, не викликаючи сонливості.

Офіційний сайт: https: //www.davincilabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в контейнері: 120 Кількість на порцію % добової норми L-теанін (бренд Suntheanine) 200 мг Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: рисове борошно, рослинна целюлоза (капсула) і вегетаріанський лейцин. Вегетаріанське / Без глютену.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі в день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Колір цього продукту може змінюватися через колірні варіації натуральних інгредієнтів.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Теанін (L-Theanine)
Berberine 500 mg Berberine Force, Берберин Форце 500 мг, 60 ка...
(5)
2828 грн
Доставлення