DaVinci Laboratories, Saw Palmetto 320 mg, Сав Пальметто, 90 капсул

Код: 35180
Фото товару DaVinci Laboratories, Saw Palmetto 320 mg, Сав Пальметто, 90 к...
Фото складу DaVinci Laboratories, Saw Palmetto 320 mg, Сав Пальметто, 90 к...
Фото використання DaVinci Laboratories, Saw Palmetto 320 mg, Сав Пальметто, 90 к...
Основне фото товара DaVinci Laboratories, Saw Palmetto 320 mg, Сав Пальметто, 90 к...
(5)
1329 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.05.2024., без передоплати
Ягоди пальмового дерева століттями використовувалися як їжа та ліки в багатьох індіанських культурах. Хімічні речовини, які він містить, можуть взаємодіяти з тестостероном, запобігаючи його перетворенню ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

DaVinci Laboratories Сав Пальметто 90 капсул

DaVinci Laboratories, Saw Palmetto 320 mg, Сав Пальметто, 90 капсул

Опис

Ягоди пальмового дерева століттями використовувалися як їжа та ліки в багатьох індіанських культурах. Хімічні речовини, які він містить, можуть взаємодіяти з тестостероном, запобігаючи його перетворенню в дигідротестостерон (ДГТ), що може сприяти випаданню волосся та облисінню. Він також запобігає накопиченню ДГТ у клітинах передміхурової залози, що може призвести до збільшення простати та проблем із сечовипусканням.

Через кількість досліджень, проведених щодо впливу пальметто на здоров’я передміхурової залози, найпоширенішим використанням є лікування збільшеної передміхурової залози, яка також відома як доброякісна гіперплазія передміхурової залози (ДГПЗ). Хоча збільшена простата нешкідлива, вона може незручно тиснути на уретру. Добавки із пальмового дерева можуть зменшити простату та зменшити нагальну потребу чоловіка в частому сечовипусканні, підтікання сечі, проблеми з початком сечовипускання та можливість виділення невеликої кількості сечі за раз.

Історично корінні американці використовували пальметто як сечогінний засіб для лікування проблем сечовивідних шляхів у чоловіків і жінок, для полегшення симптомів передменструального синдрому (ПМС) у жінок, а також для виклику та підтримки лактації у годуючих матерів. Спортсмени та важкоатлети також іноді використовують пальметто для збільшення м’язової маси та витривалості, що може покращити результати тренувань. Він також може бути ефективним для підвищення лібідо як у чоловіків, так і у жінок. Крім того, пальметто може підвищувати лібідо і навіть мати протизапальні властивості.

Капсули Saw Palmetto від DaVinci Labs — це простий спосіб додати цей важливий природний інгредієнт у свій раціон. Кожна порція містить 320 мг екстракту пальметто, який містить такі активні компоненти:

Офіційний сайт: https://www.davincilabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Екстракт пальми (Serenoa repens) (ягоди) 320 мг / * Вихід: Вільні жирні кислоти 80 мг*Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Рослинна целюлоза, мікрокристалічна целюлоза, вегетаріанський лейцин‚ кремнезем. Вегетаріанський / безглютеновий / виготовлений з інгредієнтів без ГМО.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі щодня під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігайте в прохолодному, сухому місці. Примітка: колір цього продукту може відрізнятися через варіації кольору натуральних інгредієнтів.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Сав Пальметто (Saw Palmetto)