Pure Encapsulations, Saw Palmetto 320, Сав Пальметто, 120 капсул

Код: 31727
Основне фото товара Pure Encapsulations, Saw Palmetto 320, Сав Пальметто, 120 капсул
(5)
4324 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
В усьому світі чоловіки використовували траву під назвою пальметто для підтримки свого загального благополуччя. Зокрема‚ це працює для підтримки простати. Ваша передміхурова залоза – це залоза, яка ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Сав Пальметто 120 капсул

Pure Encapsulations, Saw Palmetto 320, Сав Пальметто, 120 капсул

Опис

В усьому світі чоловіки використовували траву під назвою пальметто для підтримки свого загального благополуччя. Зокрема‚ це працює для підтримки простати. Ваша передміхурова залоза – це залоза, яка виробляє сперму, і вона оточує трубку, яка виводить сечу із сечового міхура для видалення рідких відходів.

Saw Palmetto 320 від Pure Encapsulation сприяє здоровому метаболізму тестостерону, який є основним чоловічим статевим гормоном. З віком рівень тестостерону може знижуватися; отже, нестача тестостерону може бути пов’язана зі збільшенням шансів розвитку збільшення простати у літніх чоловіків. У нормі передміхурова залоза має бути розміром з волоський горіх.

Крім того, екстракт Saw Palmetto 320 підтримує роботу сечовивідних шляхів. Це тому, що він може полегшити симптоми, пов’язані з доброякісною гіпертрофією передміхурової залози (ДГПЗ). Хоча зазвичай це не є ознакою більш серйозних проблем зі здоров’ям, збільшення простати може створювати підвищений тиск на уретру; як наслідок, ви можете відчувати потребу до сечовипускання частіше - доводиться прокидатися і ходити в туалет вночі є звичайним явищем. Іншим поширеним — і іноді незручним — ознакою ДГПЗ є підтікання після сечовипускання.

Кожна капсула Saw Palmetto 320 містить 320 міліграмів екстракту плодів Serenoa repens (Saw Palmetto). Цей екстракт був стандартизований, щоб забезпечити достатній рівень активних сполук: 0,15% фітостеролів і 85% загальних жирних кислот. Фітостероли — це рослинні стерини, які можуть підтримувати здоров’я серцево-судинної системи, закріплюючись на рецепторах холестерину в кишечнику.

Приймайте одну або дві м’які капсули на день, розділивши дози між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожна пляшка Saw Palmetto 320 об’ємом 120 м’яких капсул має вистачити від двох до чотирьох місяців.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка гелева капсула.Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Екстракт пальми (Serenoa repens) (фрукти) 320 мг / *(Стандартизовано для вмісту 85% загальних жирних кислот)*Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: желатинова капсула (желатин) ‚ гліцерин‚ вода). Виготовлено та виготовлено з метою уникнення: штучних добавок‚ алергенів‚ ГМО‚ забруднювачів навколишнього середовища‚ доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо запобіжна пломба не пошкоджена. Не слід приймати вагітним або годуючим жінкам. Якщо у вас є якісь захворювання або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Сав Пальметто (Saw Palmetto)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності