DaVinci Laboratories, Cranberry 400 mg, Журавлина, 60 капсул

Код: 35194
Фото товару DaVinci Laboratories, Cranberry 400 mg, Журавлина, 60 капсул
Фото складу DaVinci Laboratories, Cranberry 400 mg, Журавлина, 60 капсул
Фото використання DaVinci Laboratories, Cranberry 400 mg, Журавлина, 60 капсул
Основне фото товара DaVinci Laboratories, Cranberry 400 mg, Журавлина, 60 капсул
(5)
971 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Журавлина є відомим природним засобом від легких інфекцій сечового міхура, але багаті антиоксидантами фрукти також можуть допомогти запобігти іншим поширеним проблемам зі здоров’ям: вони можуть ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 026664272065
Вага: 0.45 кг

DaVinci Laboratories Журавлина 60 капсул

DaVinci Laboratories, Cranberry 400 mg, Журавлина, 60 капсул

Опис

Журавлина є відомим природним засобом від легких інфекцій сечового міхура, але багаті антиоксидантами фрукти також можуть допомогти запобігти іншим поширеним проблемам зі здоров’ям: вони можуть підтримувати здоров’я зубів і серця.

Століттями люди використовували їх для полегшення симптомів інфекцій, проблем з травленням, болю в шлунку та багато іншого. Вони можуть запобігти деяким інфекціям сечовивідних шляхів (ІМП), порушуючи прикріплення шкідливих бактерій до клітин на стінках сечовивідних шляхів. Крім того‚ журавлина може сприяти зміцненню зубів, підтримуючи здорові ясна. Хоча їсти свіжу журавлину або пити журавлинний сік є найкращим варіантом, добавка є ще одним зручним способом отримати користь від їжі.

Журавлина 400 мг від DaVinci Labs містить екстракт журавлинного соку, змішаний з натуральними рослинними інгредієнтами. Кожна доза забезпечує високу концентрацію фруктів для підтримки здоров’я серцево-судинної системи, серед інших потенційних переваг. Вегетаріанська формула також містить активні інгредієнти яблучну кислоту, хінну кислоту та лимонну кислоту, які можуть допомогти підкислити сечу, щоб знизити ризик дискомфорту.

Крім того, журавлина містить проантоціанідин, який може захистити здоров’я зубів і ясен, запобігаючи утворенню нальоту на зубах. Нарешті‚ регулярне споживання журавлини може знищити бактерії H. pylori‚ що іноді може призвести до незручних виразок.

Цієї пляшки з 60 капсул DaVinci Labs Cranberry 400 мг вистачить вам від одного до двох місяців, якщо приймати рекомендовану добову дозу однієї капсули до трьох разів на день.

DaVinci Laboratories протягом десятиліть є лідером у дослідженні дієтології та розробці продуктів. Вони прагнуть надавати продукти найвищої якості виробництва та натуральні інгредієнти. DaVinci також підтримує широкі дослідження ефективності поживних речовин, що дозволяє створювати унікальні добавки.

Офіційний сайт: https://www.davincilabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула порція в контейнері 60кількість на порцію % добової норми журавлинний порошок соку (90% твердих частинок) 400 мг * виходить хінінова кислота 13% лимонна кислота 13% яблучна кислота 9%*добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: рослинна целюлоза, рис борошно‚ вегетаріанський лейцин‚ діоксид кремнію. Вегетаріанський/без глютену.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі один-три рази на день між прийомами їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігайте в прохолодному‚ сухому місці. Колір цього продукту може відрізнятися через варіації кольору натуральних інгредієнтів.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Журавлина (Cranberry)