DaVinci Laboratories, Natural Vitamin E-400, Вітамін E Токофероли, 60 капсул

Код: 35213
Фото товару DaVinci Laboratories, Natural Vitamin E-400, Вітамін E Токофер...
Фото складу DaVinci Laboratories, Natural Vitamin E-400, Вітамін E Токофер...
Фото використання DaVinci Laboratories, Natural Vitamin E-400, Вітамін E Токофер...
Основне фото товара DaVinci Laboratories, Natural Vitamin E-400, Вітамін E Токофер...
(5)
1503 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 13.05.2024., без передоплати
Натуральна добавка вітаміну Е у формі d-альфа-токоферолу в м'якій капсулі, яку легко проковтнути. Рекомендовано для: - Підтримки суглобів. - Підтримка серцево-судинної системи. - Підтримка репродуктивної ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 026664216069
Вага: 0.45 кг

DaVinci Laboratories Вітамін E Токофероли 60 капсул

DaVinci Laboratories, Natural Vitamin E-400, Вітамін E Токофероли, 60 капсул

Опис

Натуральна добавка вітаміну Е у формі d-альфа-токоферолу в м'якій капсулі, яку легко проковтнути. Рекомендовано для: - Підтримки суглобів. - Підтримка серцево-судинної системи. - Підтримка репродуктивної функції або фертильності (чоловіки та жінки). - Особи літнього віку або люди з ослабленим імунітетом. - Ті, чий раціон містить багато поліненасичених жирів, що легко окислюються, або ті, хто дотримується дієти з низьким вмістом жиру. Чому вітамін Е: добова потреба людини у вітаміні Е залежить від віку, статі, загального стану здоров’я та дієти. Вітамін Е може бути втрачений з продуктами під час приготування, варіння або зберігання. Дієти з низьким вмістом жиру можуть призвести до значного зниження споживання вітаміну Е. Дієта з високим вмістом поліненасичених жирів, які мають тенденцію до легкого окислення, підвищує потребу людини у вітаміні Е. Дефіцит вітаміну Е може призвести до безпліддя (як у чоловіків, так і у жінок), проблем менструального циклу, нервово-м’язових порушень і скорочення життя еритроцитів. проліт. Згідно з нещодавнім опитуванням, понад 37 мільйонів американців щодня приймають добавки вітаміну Е. Біодоступність: Вітамін Е – це жиророзчинний вітамін, який включає сімейство з восьми різних, але споріднених поживних речовин, з яких форма d-альфа-токоферолу є найпотужнішою. Альфа-токоферол є найактивнішою формою вітаміну Е в організмі, велика кількість якого зберігається в крові та тканинах. Природні джерела вітаміну Е більш біодоступні, ніж синтетичні форми. DaVinci пропонує вам натуральну добавку d-альфа-токоферол Вітамін Е. Як антиоксидант: Вітамін Е є потужним жиророзчинним антиоксидантом, який допомагає запобігти пошкодженню вільними радикалами. Вільні радикали сприяють багатьом проблемам зі здоров'ям, які пов'язані зі старінням. Вільні радикали є високоактивними речовинами, які є результатом нормального метаболізму, старіння та впливу факторів навколишнього середовища, таких як сигаретний дим, забруднюючі речовини та ультрафіолетове світло. Вітамін Е підтримує: - Антиоксидантний захист організму. - Цілісність клітинних мембран. - Здоров'я та функція печінки. - Здоров'я нервів. - Утворення еритроцитів. - Нормальне згортання крові. - Міцність стінок капілярів. - Підтримання рівня артеріального тиску в межах норми. - Функція та здоров'я серцево-судинної системи. - Захист жирів у ліпопротеїнах низької щільності (ЛПНЩ («поганий») холестерин) від окислення. Окислені ЛПНЩ причетні до розвитку серцево-судинної дисфункції. - Синтез коензиму А і АТФ. - Поліпшення спортивних результатів. - Утилізація кисню. - Функція та здоров'я м'язів. - Функція імунної системи та вироблення антитіл. - Репродуктивні функції та вироблення сперми. - Здорове волосся та шкіра.

Офіційний сайт: https://www.davincilabs.com

Інгредієнти

Розмір порції 1 м’яка капсула Порції в контейнері 60 Кількість на порцію % добової норми Вітамін Е (у вигляді d-альфа-токоферилацетату) 400 МО 1‚333 % Інші інгредієнти: рослинна олія, желатин, гліцерин, вода. Містить: сою.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте 1 м’яку капсулу на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Не заморожувати. Колір цього продукту може відрізнятися через варіації кольору натуральних інгредієнтів.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін E Токофероли (Vitamin E Tocopherol)
Healthy Origins, E-400, Вітамін E 400 МО, 180 капсул
(4.9)
965 грн.
Доставка