DaVinci Laboratories, Aller-DMG Orange, Диметилгліцин ДМГ, 120 таблеток

Код: 35241
Фото товару DaVinci Laboratories, Aller-DMG Orange, Диметилгліцин ДМГ, 120...
Фото складу DaVinci Laboratories, Aller-DMG Orange, Диметилгліцин ДМГ, 120...
Фото використання DaVinci Laboratories, Aller-DMG Orange, Диметилгліцин ДМГ, 120...
Основне фото товара DaVinci Laboratories, Aller-DMG Orange, Диметилгліцин ДМГ, 120...
(5)
2815 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Алергія вражає багатьох людей протягом життя. Алергічні реакції виникають, коли ваша імунна система помилково визначає нешкідливу речовину як шкідливу та намагається її позбутися; це, у ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

DaVinci Laboratories Диметилгліцин ДМГ 120 таблеток

DaVinci Laboratories, Aller-DMG Orange, Диметилгліцин ДМГ, 120 таблеток

Опис

Алергія вражає багатьох людей протягом життя. Алергічні реакції виникають, коли ваша імунна система помилково визначає нешкідливу речовину як шкідливу та намагається її позбутися; це, у свою чергу, викликає у вас чхання, сльозотечу, висипання або проблеми з диханням.

Існує кілька різних типів алергії, які можуть вплинути на вас, наприклад сінна лихоманка. Сінну лихоманку зазвичай викликають певні дерева, трава та цвіль. У вас також може бути алергія на певні продукти, укуси комах, пил, шерсть домашніх тварин або хімічні речовини. У таких ситуаціях ви можете прийняти безрецептурний антигістамінний препарат, який може допомогти зменшити тяжкість ваших алергічних реакцій, або розглянути питання про прийом добавки, призначеної для лікування алергії.

Aller-DMG Orange від DaVinci Labs надає вам потужну комбінацію поживних речовин і рослинних інгредієнтів, які допомагають полегшити симптоми алергічних реакцій. Ці жувальні таблетки підтримують і зміцнюють вашу імунну та дихальну системи, допомагаючи боротися зі звичайними алергенами; це дає вам зручний спосіб зменшити алергічні реакції без ризику серйозних побічних ефектів. Активні інгредієнти цієї вегетаріанської добавки зі смаком апельсина включають:

Приймайте дві жувальні таблетки двічі на день, якщо інше не призначено лікарем. Якщо приймати в рекомендованих дозах, однієї пляшки Aller-DMG від DaVinci Labs вистачить приблизно на 30 днів.

DaVinci Laboratories протягом десятиліть є лідером у дослідженні дієтології та розробці продуктів. Вони прагнуть надавати продукти найвищої якості виробництва та натуральні інгредієнти. DaVinci також підтримує широкі дослідження ефективності поживних речовин, що дозволяє створювати унікальні добавки.

Офіційний сайт: https://www.davincilabs.com

Інгредієнти

Розмір порції 2 жувальні таблетки Порції в упаковці 60 Кількість на порцію % добової норми Калорії 25 Загальна кількість вуглеводів 6 г 2 % вітаміну С (аскорбінова кислота) 250 мг 417 % кверцетину 250 мг * Бромелайн (600 GDU/г) 250 мг * N‚N-диметилгліцин Гідрохлорид (DMG) 100 мг * Екстракт насіння перилли 75 мг, що містить: Поліфеноли (3%) 2,5 мг Розмаринова кислота (1,5%) 1,125 мг Лютеолін (0,1%) 75 мкг*Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: ксиліт, маніт, стеаринова кислота кислота, рослинний стеарат, натуральний апельсиновий ароматизатор, натуральний французький ванільний ароматизатор, діоксид кремнію. Вегетаріанський / без глютену.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте дві жувальні таблетки двічі на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігати в прохолодному та сухому місці. Колір цього продукту може відрізнятися через різницю кольорів натуральних інгредієнтів.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Диметилгліцин ДМГ (Dimethylglycine DMG)