Bio-Kult, Boosted, Пробіотики, 30 капсул

Код: 35375
Фото товару Bio-Kult, Boosted, Пробіотики, 30 капсул
Фото складу Bio-Kult, Boosted, Пробіотики, 30 капсул
Фото використання Bio-Kult, Boosted, Пробіотики, 30 капсул
Основне фото товара Bio-Kult, Boosted, Пробіотики, 30 капсул
(5)
2274 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.05.2024., без передоплати
Bio-Kult Boosted розроблений для націлювання як на імунну систему, так і на травний тракт*‚ Bio-Kult Boosted містить 8 мільярдів живих бактерій, мікроорганізмів на капсулу (8 ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Bio-Kult Пробіотики 30 капсул

Bio-Kult, Boosted, Пробіотики, 30 капсул

Опис

Bio-Kult Boosted розроблений для націлювання як на імунну систему, так і на травний тракт*‚ Bio-Kult Boosted містить 8 мільярдів живих бактерій, мікроорганізмів на капсулу (8 x 10 FCU), життєздатних протягом усього терміну придатності, що еквівалентно 20 мільярдам мікроорганізмів на грам (2 х 10 КУО). Це в 4 рази більше концентрації пробіотичних бактерій у порівнянні з Bio-Kult advanced. З додаванням вітаміну B12‚ Bio-Kult Boosted дає вам впевненість у нормальному функціонуванні імунної системи. • Діє на шлунково-кишковий тракт • Підходить для щоденного використання як частини здорового способу життя • Чудовий компаньйон у подорожах (не потрібно охолоджувати) • Використовуйте разом з антибіотиками • Провідний бренд пробіотиків • Всесвітньо відомий асортимент • Підтримано клінічними дослідженнями • Капсули Bio-Kult можуть бути розібрати і вміст посипати на їжу, змішати з напоєм або проковтнути цілком • Підходить для дітей і вагітних жінок (ми завжди рекомендуємо проконсультуватися з вашим лікарем або медичним працівником, перш ніж приймати будь-які харчові добавки)

Офіційний сайт: https://www.bio-kult.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порція в упаковці: 30 Кількість на порцію / Вітамін B12 (у вигляді метилкобаламіну) 2,5 мкг / 104% Bio-Kult Migrea 281 мг / ° Lactobacillus casei PXN 37‚ Lactobacillus plantarum PXN 47‚ Lactobacillus rhamnosus PXN 54‚ Bacilus subtilis PXN 21‚ Bifidobacterium bifidum PXN 23‚ Bifidobacterium breve PXN 25‚ Bifidobacterium longum PXN 30‚ Lactobacillus acidophilus PXN 35‚ Lactobacillus lactis ssp. lactis PXN 63‚ Streptococcus thermophilus PXN 66‚ Bifidobacterium infantis PXN 27‚ Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaticus PXN 39‚ Lactobacillus helveticus PXN 45‚ Lactobacillus salivarius PXN 57 ‡Відсоток добової норми базується на дієті в 2000 калорій. °Денні значення не встановлено. Інші інгредієнти: целюлоза (наповнювач)‚ рослинна капсула (гідроксипропілметилцелюлоза). Містить: молоко та сою. Вегетаріанське / без ГМО / без глютену. Без штучних барвників, ароматизаторів чи консервантів.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі щодня з їжею. Мандрівники: приймайте по 1 капсулі щодня за тиждень до та під час подорожі. Продовжуйте принаймні тиждень після повернення. Для використання разом з антибіотиками: приймайте по 1 капсулі щодня, найкраще в інший час доби, ніж доза антибіотика. Продовжуйте принаймні 2 тижні після завершення курсу антибіотиків.

Запобіжні заходи

Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Якщо ви приймаєте будь-які ліки або маєте будь-які захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь-які дієтичні добавки. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці захищеному від прямих сонячних променів. Зберігати в недоступному для дітей місці. Містить: молоко та сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)