Country Life, Sharp Thought, Підтримка мозку, 30 капсул

Код: 35401
Фото товару Country Life, Sharp Thought, Підтримка мозку, 30 капсул
Фото складу Country Life, Sharp Thought, Підтримка мозку, 30 капсул
Фото використання Country Life, Sharp Thought, Підтримка мозку, 30 капсул
Основне фото товара Country Life, Sharp Thought, Підтримка мозку, 30 капсул
(5)
3714 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 01.06.2024, без передоплати
Покращуйте роботу мозку та ясність розуму за допомогою капсул Sharp Thought від Country Life. Ця дієтична добавка не містить молока, глютену, пшениці, дріжджів, крохмалю, солі, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Підтримка мозку 30 капсул

Country Life, Sharp Thought, Підтримка мозку, 30 капсул

Опис

Покращуйте роботу мозку та ясність розуму за допомогою капсул Sharp Thought від Country Life. Ця дієтична добавка не містить молока, глютену, пшениці, дріжджів, крохмалю, солі, консервантів та штучних барвників.

Sharp-PS GOLD‚ або кон’югована фосфатидилсерин-докозагексаєнова кислота (PS-DHA)‚ отримують із соєвого лецитину та риби. Він є важливим фосфоліпідним компонентом для мембран вашого мозку та нервових клітин. Повідомляється, що він покращує когнітивне здоров’я, захищає цілісність мембран клітин головного мозку та зменшує стрес. Фосфатидилсерин потенційно може полегшити симптоми поганого настрою та покращити загальну поведінку. Він також підтримує правильну неврологічну функцію у людей похилого віку та перешкоджає віковій втраті пам’яті.

PS-DHA у цій дієтичній добавці від Country Life потенційно підтримує здоров’я вагітних жінок і сприяє розвитку мозку немовлят. Це потенційно може підтримувати здорову когнітивну функцію, пам’ять та розумову концентрацію в будь-якому віці.

Включіть капсули Sharp Thought від Country Life у свій щоденний раціон, і це може забезпечити важливу поживну підтримку вашому мозку для кращої пам’яті та когнітивних функцій.

Офіційний сайт: https: //www. countrylifevitamins. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсулаКількість на порцію Sharp-PS GOLD 223 мг Кон’югований PS-DHA (комплекс фосфатидилсерин-докозагексаєнова кислота) (із соєвого лецитину та рибних екстрактів-путассу, оселедця) (стандартизований при 45% PS, що дорівнює 100 мг‚ 8 % DHA як % PS- загальна кількість жирних кислот) Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (оболонка капсули), целюлоза, мальтодекстрин, стеарат магнію, стеаринова кислота, діоксид кремнію. Містить сою та рибу (путассу, оселедець). Сертифікований вміст без глютену. Не містить: дріжджів, пшениці, молока, солі, консервантів або штучних барвників. Sharp-PS GOLD є торговою маркою Enzymotec Ltd. Перевірено на вміст важких металів, включаючи ртуть. . Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому GMP.

Дозування

Дорослі приймають по одній (1) капсулі від одного (1) до трьох (3) разів на день під час їжі. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та зверніться до лікаря. Не приймайте, якщо пломба порушена. Зберігати при температурі 59-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка мозку (Memory Focus Brain)
Country Life, GABA Relaxer, ГАМК, 90 таблеток
(5)
1357 грн
У наявності