Country Life, Aller-Max, Антиоксиданти, 50 капсул

Код: 35415
Фото товару Country Life, Aller-Max, Антиоксиданти, 50 капсул
Фото складу Country Life, Aller-Max, Антиоксиданти, 50 капсул
Фото використання Country Life, Aller-Max, Антиоксиданти, 50 капсул
Основне фото товара Country Life, Aller-Max, Антиоксиданти, 50 капсул
(5)
1425 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Капсули Aller-Max від Country Life мають спеціально розроблену формулу, яка містить такі корисні інгредієнти, як вітаміни А та С, кверцетин, N-ацетил цистеїн (NAC), бромелайн, кропива ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 015794016090
Вага: 0.45 кг

Country Life Антиоксиданти 50 капсул

Country Life, Aller-Max, Антиоксиданти, 50 капсул

Опис

Капсули Aller-Max від Country Life мають спеціально розроблену формулу, яка містить такі корисні інгредієнти, як вітаміни А та С, кверцетин, N-ацетил цистеїн (NAC), бромелайн, кропива пекуча, кайенський перець та екстракт виноградних кісточок.

Ця добавка від Country Life створена для забезпечення антиоксидантами та пов’язаними з ними перевагами. Відомо, що вітаміни А і С зміцнюють імунітет, а також підтримують здоров’я клітин. Кверцетин – це нецитрусовий біофлавоноїд, який багатий антиоксидантами, тоді як бромелайн – це фермент, який отримують з ананасів. Відомо, що бромелайн підтримує та сприяє здоровому травленню. Екстракт виноградних кісточок також багатий антиоксидантами.

N-ацетилцистеїн є формою амінокислоти під назвою цистеїн і може покращити виробництво глутатіону, корисного антиоксиданту. Він також може підтримувати імунну систему різними способами.

Добавка також містить кайенський перець, який може допомогти розщепити застійний слиз. Це також може допомогти полегшити наслідки легкої застуди. Кайенський перець, присутній у вегетаріанських капсулах Aller-Max від Country Life, також може діяти як засіб для травлення, стимулюючи травний тракт і збільшуючи потік шлункової рідини.

Офіційний сайт: https://www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порція в упаковці: 25 Кількість на порцію % добової норми Вітамін А (у вигляді ретинілпальмітату) 2‚500 МО 50 % Вітамін С (у вигляді аскорбату кальцію) 250 мг 417 % Пантотенова кислота (у вигляді d-кальцію пантотенату) 200 мг 2‚000 % Кальцію (у вигляді аскорбату кальцію, d-пантотенату кальцію) 50 мг 5 % Цинку (у вигляді монометіоніну цинку) 10 мг 67 % Кверцетину (з Sopohorae japonica linn) (квітка) 250 мг * N-ацетилцистеїн 200 мг * L - Гістидин (вільна форма) 200 мг * Бромелайн (2‚000 GDU/G) (з ананаса) 100 мг * Кропива дводомна (листя) 100 мг * Кайенський перець (плід) 20 мг * Екстракт виноградних кісточок (95% поліфенолів дорівнює 4,75). мг) 5 мг Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (оболонка капсули), стеарат магнію, діоксид кремнію. Сертифікований вміст без глютену. Сертифікований вегетаріанець. Не містить: дріжджів, пшениці, сої, молока, солі, консервантів, штучних барвників, штучних ароматизаторів або підсолоджувачів. GDU – желатинові травні одиниці. Цей продукт виготовлено на заводі, зареєстрованому GMP.

Дозування

Дорослі приймають дві (2) капсули на день або за вказівкою медичного працівника. для найкращого використання приймайте між прийомами їжі. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Не для використання вагітними або годуючими жінками. Якщо ви приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та зверніться до лікаря. Не приймайте, якщо пломба порушена. Зберігати при температурі 59-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Антиоксиданти (Antioxidant)
Paradise Herbs, ORAC Energy Greens, Антиоксиданти, 182 г
(4.7)
1687 грн.
Доставка