Klean Athlete, Klean Hydration, Електроліти, 358 г

Код: 35437
Фото товару Klean Athlete, Klean Hydration, Електроліти, 358 г
Фото складу Klean Athlete, Klean Hydration, Електроліти, 358 г
Фото використання Klean Athlete, Klean Hydration, Електроліти, 358 г
Основне фото товара Klean Athlete, Klean Hydration, Електроліти, 358 г
(5)
1825 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Найважливішим активом спортсмена в ігровий день, під час тренування або на гоночній трасі є його/її двигун. Щоб працювати якнайкраще, організм потребує достатнього споживання рідини та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klean Athlete Електроліти 358 г

Klean Athlete, Klean Hydration, Електроліти, 358 г

Опис

Найважливішим активом спортсмена в ігровий день, під час тренування або на гоночній трасі є його/її двигун. Щоб працювати якнайкраще, організм потребує достатнього споживання рідини та електролітів до, під час і після тренування. Під час фізичної активності організм втрачає рідину та електроліти через піт. Навіть невелика втрата рідини може знизити фізичну працездатність. Klean Hydration складається з 6% вуглеводів‚ що складається з простих вуглеводів (глюкози та фруктози) і складних вуглеводів (розгалуженого декстрину) з додатковими мінералами для заміщення рідини та електролітів під час фізичної активності. Вуглеводи та натрій у цій натуральній суміші напоїв зі смаком апельсина сприяють всмоктуванню рідини в кишечнику, щоб максимально підвищити ефективність гідратації. Klean Hydration також має осмотичну концентрацію‚ або осмолярність‚ подібну до рідини організму‚ щоб підтримувати поповнення рідини, не сповільнюючи роботу. З цим чудовим на смак, природно підсолодженим і збалансованим зволожуючим порошком просто досягти найкращих результатів завдяки оптимальному зволоженню.

Офіційний сайт: http://www.kleanathlete.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (приблизно 17,9 грамів) Порції в упаковці: 20 Кількість на порцію / † Калорії 60 Загальна кількість вуглеводів 16 г / 6% Загальна кількість цукру 12 г Включає 12 г доданого цукру Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 12,5 мг / 14% кальцію ( Як TRAACSA Calcium Bisglycinate Chelate) 35 мг / 3% магнію (у вигляді цитрату) 25 мг / 6% натрію (у вигляді цитрату) 180 мг / 8% калію (у вигляді цитрату) 70 мг / 1% суміші вуглеводів 15 г / * Сахароза (з тростини/буряка)‚ сильно розгалужений циклічний декстрин (кластерний декстрин), декстроза, фруктоза. †Відсоток добової норми базується на дієті з 2‚000 калорій. *Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: лимонна кислота, органічний апельсиновий ароматизатор з іншими натуральними ароматизаторами, червоний буряк (для кольору)‚ бета-каротин (для кольору). Без глютену / без ГМО / NSF Sport.

Дозування

Змішайте 1 мірну ложку щодня з 8 унціями. води чи напою на вибір‚ або за інструкцією. Щоденне споживання може змінюватися залежно від частоти, тривалості та інтенсивності вправ.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не призначений для тварин. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в прохолодному та сухому місці. (59°-77°F/15°-25°C) (відносна вологість 35-65%). Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Електроліти (Electrolyte)