Herb Pharm, Fungus Fighter Compound, Засіб від паразитів, 30 мл

Код: 35481
Фото товару Herb Pharm, Fungus Fighter Compound, Засіб від паразитів, 30 мл
Фото складу Herb Pharm, Fungus Fighter Compound, Засіб від паразитів, 30 мл
Фото використання Herb Pharm, Fungus Fighter Compound, Засіб від паразитів, 30 мл
Основне фото товара Herb Pharm, Fungus Fighter Compound, Засіб від паразитів, 30 мл
(5)
1068 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 13.05.2024., без передоплати
Fungus Fighter Compound (раніше відомий як Spilanthes/Usnea Compound) від Herb Pharm — це запатентована суміш органічних і екологічно вироблених природних екстрактів, які можуть полегшити певні ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 090900000378
Вага: 0.45 кг

Herb Pharm Засіб від паразитів 30 мл

Herb Pharm, Fungus Fighter Compound, Засіб від паразитів, 30 мл

Опис

Fungus Fighter Compound (раніше відомий як Spilanthes/Usnea Compound) від Herb Pharm — це запатентована суміш органічних і екологічно вироблених природних екстрактів, які можуть полегшити певні симптоми, пов’язані з незначними грибковими інфекціями, наприклад легкий свербіж або висипання на шкірі.

По-перше‚ ця рідка добавка забезпечує усне лишай. Лишай уснеа може мати антибактеріальні та протигрибкові властивості‚ що означає, що він може допомогти у боротьбі з надмірним розростанням деяких видів кандиди.

Крім того, Fungus Fighter Compound також містить квітучу траву спилантеса. Спілантес є хорошим джерелом дубильної кислоти. Завдяки можливому в’яжучому ефекту, дубильна кислота може знімати легке подразнення шкіри, пов’язане з деякими грибковими інфекціями.

Last‚ Fungus Fighter Compound містить дві додаткові трави: орегано та пау д'арко. Зокрема, антисептичні властивості орегано можуть дозволити йому знищити певні типи грибків, що може допомогти усунути певні ознаки легкого мікозу стопи або свербежу. З іншого боку, pau d'arco може полегшити деякі симптоми, пов’язані з дріжджовими інфекціями порожнини рота або піхви.

Кожна пляшка Herb Pharm Fungus Fighter Compound містить одну рідку унцію розчину.

Офіційний сайт: http://www.herb-pharm.com

Інгредієнти

Розмір порції: 0,7 мл Порції в упаковці: Приблизно 42 кількості на порцію / Запатентована суміш екстрактів: 630 мг (E) / † Лишайник Usnea (usnea spp.) (W)‚ лист і квітка орегано (origanum vulgare) (O)‚ spilanthes повністю розквітлий рослина (spilanthes acmella) (O)(F)‚ внутрішня кора pau d'arco (tabebuia impetiginosa) (W)†Денна норма (DV) не встановлена. (O) Сертифікований органічний продукт. (F) Свіжі (несушені). (W) Екологічно розроблений. (E) Швидкість екстракції 261 мг свіжої трави та 121 мг сухої трави на 0,7 мл. Інші інгредієнти: сертифікований органічний тростинний спирт (61-71%), дистильована вода та сертифікований органічний рослинний гліцерин. Без ГМО/глютену.

Дозування

Добре струсіть перед використанням. Зовнішньо: застосовувати місцево за потреби. Внутрішньо: додайте 1 повне стискання крапельниці до 2 унцій. води або соку‚ від 2 до 4 разів на день. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати подалі від тепла та світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Засіб від паразитів (Parasite Purge)