Herb Pharm, Eleuthero, Елеутеро, 120 мл

Код: 35485
Фото товару Herb Pharm, Eleuthero, Елеутеро, 120 мл
Фото складу Herb Pharm, Eleuthero, Елеутеро, 120 мл
Фото використання Herb Pharm, Eleuthero, Елеутеро, 120 мл
Основне фото товара Herb Pharm, Eleuthero, Елеутеро, 120 мл
(5)
2800 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.05.2024., без передоплати
Екстракт елеутеро від Herb Pharm — це зручна рідка добавка, яка містить траву під назвою елеутерокок (eleutherococcus senticosus). Елеутеро, також відомий як сибірський женьшень, може ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Herb Pharm Елеутеро 120 мл

Herb Pharm, Eleuthero, Елеутеро, 120 мл

Опис

Екстракт елеутеро від Herb Pharm — це зручна рідка добавка, яка містить траву під назвою елеутерокок (eleutherococcus senticosus). Елеутеро, також відомий як сибірський женьшень, може полегшити певні симптоми, пов’язані з легкою втомою, кількома способами.

По-перше, елеутер може сприяти оптимальній когнітивній функції та розумовій активності. Наприклад, це може допомогти усунути легку втрату пам’яті або проблеми з концентрацією.

Крім того, екстракт елеутеролу може сприяти фізичній витривалості та витривалості. З цієї причини ця добавка може бути особливо корисною для спортсменів і тих, хто регулярно займається спортом.

Нарешті, елеутер може запропонувати підтримку імунної функції через його потенціал підтримувати оптимальний рівень Т-клітин; Т-клітини - це білі кров'яні клітини, які можуть відігравати роль у захисті вашого організму від певних інфекцій. У результаті цей продукт може зменшити тяжкість і тривалість легких застуд.

Екстракт елеутеро готується з екологічно чистих кущів елеутерококу колючого. У співвідношенні суха трава/менструал 2:1 вдвічі концентрація стандартного препарату, зазначеного в Британській фармакопеї.

Кожна пляшка екстракту Eleuthero від Herb Pharm містить чотири рідкі унції розчину. Змішайте до 40 крапель з двома унціями води або соку до трьох разів на день.

Офіційний сайт: http://www.herb-pharm.com

Інгредієнти

Розмір порції: 0,7 мл Порції в упаковці: Приблизно 168 Кількість на порцію / Корінь елеутеро (Eleutherococcus senticosus) (W) Екстракт 706 мг (E) / ††Денна норма (DV) не встановлена. (W) Екологічно розроблений. (E) Рівень екстракції 1‚400 мг трави на 0,7 мл. Інші інгредієнти: дистильована вода, сертифікований органічний тростинний спирт (32-42%) і сертифікований органічний рослинний гліцерин. Співвідношення суха трава/менструальний цикл: 2:1 без ГМО/без глютену .

Дозування

Добре струсіть перед використанням. Додайте 1 повне стискання груші-крапельниці до 2 унцій. води або соку‚ 2 або 3 рази на день. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати подалі від тепла та світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Елеутеро (Siberian Eleuthero)
Herb Pharm, Eleuthero, Елеутеро, 30 мл
(5)
1068 грн.
Доставка
Herb Pharm, Eleuthero Alcohol-Free, Елеутеро, 30 мл
(5)
1068 грн.
Доставка