Herb Pharm, Skullcap Alcohol-Free, Шоломниця, 29.6 мл

Код: 35494
Фото товару Herb Pharm, Skullcap Alcohol-Free, Шоломниця, 29.6 мл
Фото складу Herb Pharm, Skullcap Alcohol-Free, Шоломниця, 29.6 мл
Фото використання Herb Pharm, Skullcap Alcohol-Free, Шоломниця, 29.6 мл
Основне фото товара Herb Pharm, Skullcap Alcohol-Free, Шоломниця, 29.6 мл
(5)
1068 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Skullcap Glycerite від Herb Pharm може сприяти загальному самопочуттю та розслабленню, надаючи екстракт американської тюбетейки. Зокрема, американська тюбетейка містить флавоноїд під назвою скутелларин, який може ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Herb Pharm Шоломниця 29.6 мл

Herb Pharm, Skullcap Alcohol-Free, Шоломниця, 29.6 мл

Опис

Skullcap Glycerite від Herb Pharm може сприяти загальному самопочуттю та розслабленню, надаючи екстракт американської тюбетейки. Зокрема, американська тюбетейка містить флавоноїд під назвою скутелларин, який може мати м’яку заспокійливу дію на нервову систему. У результаті ця добавка може полегшити деякі симптоми, пов’язані з легким занепокоєнням або нервовим болем.

Крім того, екстракт тюбетейки використовувався декількома індіанськими племенами як м’який заспокійливий засіб. З цієї причини гліцерит тюбетейки може полегшити певні симптоми, пов’язані зі сном. Завдяки своїм спазмолітичним властивостям тюбетейка також може допомогти впоратися з легким дискомфортом, пов’язаним із менструальними болями.

Нарешті, американська тюбетейка може мати легкий протизапальний ефект. Таким чином, цей продукт може працювати для полегшення легкого болю або скутості суглобів.

Кожна пляшка Herb Pharm Skullcap Glycerite містить одну рідку унцію розчину, виготовленого зі свіжих, органічно вирощених рослин американського шлемника (scutellaria lateriflora), зібраних вручну. На відміну від багатьох інших рідких добавок екстракту тюбетейки, гліцерит тюбетейки не містить спирту.

Офіційний сайт: http://www.herb-pharm.com

Інгредієнти

Розмір порції: 0,7 мл Порції в упаковці: приблизно 42 кількості на порцію / Екстракт шлемника (Scutellaria lateriflora) (O)(F) 810 мг (E) / ††Денна норма (DV) не встановлена. (O) Сертифікований органічний продукт. (F) Свіжі (несушені). (E) Рівень екстракції 467 мг свіжої трави на 0,7 мл. Інші інгредієнти: сертифікований органічний рослинний гліцерин і дистильована вода. Співвідношення свіжа трава / менструальний цикл: 1:15 без ГМО / без глютену / USDA Organic / без алкоголю.

Дозування

Добре струсіть перед використанням. Додайте 1 повне стискання груші-крапельниці до 2 унцій. води або соку‚ від 2 до 5 разів на день. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати подалі від тепла та світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Шоломниця (Skullcap)
Herb Pharm, Skullcap, Шоломниця, 120 мл
(5)
2800 грн.
Доставка